Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta, la TVR: Agricultura si energia sunt cele doua motoare care vor asigura cresterea anul viitor

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta, la TVR: Agricultura si energia sunt cele doua motoare care vor asigura cresterea anul viitor

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, unde face un bilant al guvernarii sale, la exat sase luni de la preluarea functiei de sef al Guvernului. Scaderea cresterii previzionate si inflatia au fost produse de un eveniment care nu poate fi imputat nici fostei guvernari, nici actualei guvernari, si anume seceta si productia mult scazuta din agricultura, spus Ponta la TVR. Emisiune in desfasurare. continuă pe Hotnews

Neuronul Stingher: Victor Ponta: Dumneavoastra, la Agricultura, nu stiti sa inchideti telefoanele, am inteles. Cred ca le-am dat prea multi bani la rectificare, d'aia!/ Am repus masina Romaniei pe drumul corect, iar povestea cu repornirea inimii, PDL ne-a

Dumneavoastra, la Agricultura, nu stiti sa inchideti telefoanele, am inteles. Cred ca le-am dat prea multi bani la rectificare, d'aia! i-a reprosat Victor Ponta ministrului Agriculturii. In timp ce premierul le spunea ministrilor ca o. Romanii nu trebuie sa fie ingrijorati, pentru ca am repus masina Romaniei pe drumul corect, a declarat premierul Victor Ponta dupa inaugurarea unui nou terminal al Aeroportului Henri Coanda.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi un test al capacitatii de a coabita

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, ca, din punct de vedere economic, vede anul 2013 un an foarte greu, dar mult mai bun decat 2012, pentru ca nu mai avem campanie electorala, nu mai avem seceta. Potrivit premierului, Romania va avea in 2013 o crestere economica de 2,2%, una din cele mai mari din UE, iar motoarele cresterii economice vor fi agricultura si investitiile in energie. Pe de alta parte, cu privire la mandatul solicitat presedintelui Traian Basescu privind reprezentarea Romaniei la urmatorul Consiliul European, Ponta a aratat ca acordarea acestuia poate fi considerat si un test al capacitatii sefului statului de a coabita in interes national si dupa alegeri.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi in test al capacitatii de a coabita in interes national

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, unde face un bilant al guvernarii sale, la exact sase luni de la preluarea functiei de sef al Guvernului. Scaderea cresterii previzionate si inflatia au fost produse de un eveniment care nu poate fi imputat nici fostei guvernari, nici actualei guvernari, si anume seceta si productia mult scazuta din agricultura, spus Ponta la TVR.

LIVE VIDEO Victor Ponta prezinta programul de guvernare al USL, Romania puternica: principalele axe de dezvoltare - agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura

Axele principale de dezvoltare ale Romaniei sunt agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura, a declarat joi liderul PSD, premierul Victor Ponta, care prezinta la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, programul de guvernare al Uniunii Social Democrate.

VIDEO Victor Ponta prezinta programul de guvernare al USL, Romania puternica: principalele axe de dezvoltare - agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura

Axele principale de dezvoltare ale Romaniei sunt agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura, a declarat joi liderul PSD, premierul Victor Ponta, care a prezentat, la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, programul de guvernare al Uniunii Social Democrate. Citeste in atasament programul de guvernare al USL.

Victor Ponta despre intalnirile cu delegatia FMI: Trebuie sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa participe la discutiile delegatia FMI, care se afla zilele acestea la Bucuresti. Va rog pe toti, sub coordonarea vicepremierului, sa participati la toate intalnirile, sa prezentati exact situatiile si, evident, sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016. Aici sunt doua subiecte sensibile, pe care trebuie sa le prezentati partenerilor nostri internationali, a spus Ponta. Cele doua probleme sunt TVA la produsele agricole si pensiile militarilor, recalculate gresit.

Victor Ponta, deranjat in sedinta de guvern de telefonul unui secretar de la Agricultura: V-am dat prea multi bani la rectificare!

Premierul Victor Ponta a fost deranjat in timpul sedintei de guvern de marti de un telefon lasat deschis, care apartinea unui secretar de stat de la Agricultura. Victor Ponta a facut o aluzie ironica la.

Victor Ponta contureaza o posibila criza dupa alegeri: USL obtine peste 50%, Basescu refuza premierul, noi il suspendam

Primul ministru Victor Ponta a vorbit joi seara, la TVR, despre o eventuala criza politica ce ar putea izbucni dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Astfel, liderul USL a conturat un scenariu in care USL.

Cum explica TVR, institutie in criza, de ce a decis sa finanteze doua filme

TVR a decis sa finanteze doua filme - dintre care unul, Trenul mortii, este realizat cu implicarea parlamentarului Sergiu Nicolaescu - pentru ca aceste pelicule au relevanta istorica si culturala, promovand rolul Romaniei in diferite perioade ale istoriei si culturii, arata Televiziunea publica intr-un comunicat de presa. Acesta a fost emis la o saptamana dupa ce Evenimentul Zilei si alte publicatii au scris despre decizia CA al TVR de a finanta cele doua filme, in pofida situatiei financiare grave in care se afla SRTv.

Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premier, nimeni

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Antonescu, cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )