Libnet.ro
UNICEF

11:45

Victor Ponta, pentru Bloomberg: Parchetul General investigheaza pretinsa inchisoare CIA care ar fi existat in Romania

B1 B1,
Victor Ponta, pentru Bloomberg: Parchetul General investigheaza pretinsa inchisoare CIA care ar fi existat in Romania

Premierul Victor Ponta a spus, pentru Bloomberg, ca procurorii romani investigheaza daca a existat in Romania vreo inchisoare secreta a CIA. Premierul afirma ca nu are nici o informatie privind utilizarea. continuă pe B1

Ponta, pentru Bloomberg: Parchetul General investigheaza pretinsa inchisoare CIA care ar fi existat in Romania

Premierul Victor Ponta a spus, pentru Bloomberg, ca procurorii romani investigheaza daca a existat in Romania vreo inchisoare secreta a CIA. Informatia lui Ponta a fost confirmata de Ramona Bulcu, procuror al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ).

VIDEO Liviu Dragnea despre noul dosar al Alinei Bica: Nimeni nu a intervenit la Victor Ponta pentru nicio propunere

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat duminica faptul ca numele sau, alaturi de cel al Alinei Bica, apare intr-un nou dosar, afirmand ca nu avea in fata cui sa o sustina pe aceasta pentru functia de procuror general si ca nimeni nu a intervenit la Victor Ponta.

18 deputati PSD fac un apel la Victor Ponta pentru un Guvern cu oameni tineri si profesionisti

Optsprezece deputati PSD au facut, duminica, un apel la presedintele PSD, premierul Victor Ponta, solicitandu-i ca din viitorul Guvern sa faca parte oameni tineri, integri si profesionisti. Ei mentioneaz.

Planul de reformare al PSD: Surprizele pregatite de Victor Ponta pentru colegii din partid

Victor Ponta va prezenta in Comitetul Executiv National planul de reformare al PSD si-l va supune la vot. Premierul vrea sa le interzica alesilor locali sa aiba si functii politice. Cu alte cuvinte, sefii de.

Ce planuieste Victor Ponta pentru Congresul PSD din martie

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD.

Ce surprize placute planuieste Victor Ponta pentru PSD si ce spune Liviu Dragnea

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD.

Accidentul din Muntii Apuseni. Ramona Manescu, audiata la Parchetul General

Fostul ministru al Transportului Ramona Manescu s-a prezentat marti la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in dosarul privind accidentul aviatic din muntii Apuseni. La un an de la prabusirea avionului in care se aflau mai multi medici, si in urma caruia doua persoane printre care si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata, anchetatorii nu au inceput urmarirea penala pe numele niciunei persoane.

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta renunta la titlul de doctor la peste doi ani de la izbucnirea scandalului de plagiat. Universitatea Bucuresti admite cererea lui Ponta

Premierul Victor Ponta i-a scris, marti, rectorului Universitatii Bucuresti, pentru a-l instiinta ca renunta la titlul de doctor in Drept, pe care l-a obtinut in 2003.

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )