Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: Presedintele Klaus Iohannis l-a plagiat pe Basescu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Presedintele Klaus Iohannis l-a plagiat pe Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, convocarea de catre presedintele Klaus Iohannis a ultimei sedinte a CSAT, la care nu a putut participa fiind in concediu, spunand ca presedintele l-a plagiat pe Traian. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

Victor Ponta, declaratie inedita: Sunt un premier tehnocrat

Premierul Victor Ponta a declarat ca el este un tehnicrat, atunci cand i s-a cerut sa comenteze faptul ca presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul in absenta lui.

Ce mesaj a postat Klaus Iohannis din vacanta in ziua in care Ponta s-a intors la Guvern

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in concediu la Neptun, a postat un mesaj pe Facebook in care a rememorat vizitele sale externe in primele luni de mandat. Postarea lui Iohannis a venit exact in ziua in care premierul Victor Ponta si-a reluat atributiile.

Ce urmareste Klaus Iohannis cu vizitele oficiale in strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, referitor la criticile care i s-au adus cu privire la deplasarile sale externe, ca va continua intrevederile cu alti lideri din lume, intrucat un stat puternic este unul care are respectul si increderea partenerilor sai.

Klaus Iohannis: Vreau ca Romania sa fie perceputa pretutindeni pe masura potentialului sau ca stat si pe masura ambitiilor noastre ca natiune

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca vrea ca Romania sa fie perceputa pretutindeni pe masura potentialului sau ca stat si pe masura ambitiilor noastre ca.

Klaus Iohannis anunta viitoare intrevederi cu lideri din intreaga lume, dupa ce a trecut in revista discutiile cu sefi de stat si guvern din Germania, Franta, Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni pe Facebook un scurt bilant al intalnirilor pe care le-a avut in mandatul sau de presedinte, amintind de discutiile cu liderii politici din Franta, Germania, Marea Britanie, Italia ori Spania, si a anuntat ca va avea astfel de intrevederi si cu alti lideri din intreaga lume. Nici Iohannis si nici Administratia Prezidentiala nu au anuntat pana acum programul viitor al presedintelui si eventualele intalniri cu omologi straini.

Ziua Marinei: Klaus Iohannis l-a decorat pe seful Statului Major al Fortelor Navale, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a sefului Statului Major al Fortelor Navale, contraamiralul Alexandru Mirsu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, cu ocazia.

Vacantele de lux ale politicienilor: Victor Ponta in croaziera cu familia in Caraibe, Alina Gorghiu in vacanta cu iubitul in Grecia, Liviu Dragnea petrece in Brazilia, unde ar avea chiar si o proprietate

Politicienii romani au ales destinatii exotice pentru vacanta de vara. Dupa ce premierul Victor Ponta a plecat la Miami si apoi intr-o croaziera in zona Caraibelor, iar presedintele interimar al PSD, Liviu.

Izolarea premierului. Ce solutie va alege Victor Ponta

Niciodata nu a fost atit de singur Victor Ponta pe scena politica. E parasit de aproape toti aliatii sai, iar discutia pe Codul Fiscal e turnesolul care arata izolarea premierului. Alaturi de Ponta au mai ramas doar personaje secundare Rovana Plumb, Eugen Teodorovici) sau lipsite de orice credibilitate Tariceanu, Ilie Sarbu, Sebastian Ghita). La intoarcerea in Romania, premierul va fi pus in fata unui esec dureros in privinta Codului Fiscal. Cu credibilitatea grav afectata de dosarul penal, de pierderea partidului si de tradarile UNPR de la votul pentru MRU si Strategia Nationala de Aparare, Victor Ponta va avea o alegere dificila de facut.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )