Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an este pozitiva. incasarile in iulie sunt de 100%

B1 B1,
Victor Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an este pozitiva. incasarile in iulie sunt de 100%

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, la Palatul Victoria, primele date ale rectificarii bugetare de anul acesta. Acesta a anuntat ca, in urma rectificarii bugetare, pe care a catalogat-o pozitiva, sume. continuă pe B1

Victor Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an este pozitiva. Bani in plus la Sanatate, Educatie si Aparare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, la Palatul Victoria, primele date ale rectificarii bugetare de anul acesta. Acesta a anuntat ca, in urma rectificarii bugetare, pe care a catalogat-o pozitiva, sume.

Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an va fi pozitiva

Rectificarea bugetara, pregatita de Guvern pentru perioada imediat urmatoare, va fi pozitiva, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Prima rectificare bugetara din acest an va fi pozitiva

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara la un post TV ca rectificarea bugetara programata pentru aceasta saptamana va fi pozitiva si ca presedintele Traian Basescu minte cand afirma ca exista un deficit de 2,4 miliarde lei.

Premierul Ponta spune ca prima rectificare bugetara din acest an va fi una pozitiva

Rectificarea bugetara, pregatita de Guvern pentru perioada imediat urmatoare, va fi pozitiva, a declarat, luni seara, premierul Victor Ponta. intrebat, la Romania TV, daca acest fapt presupune ca.

Ponta spune ca prima rectificare bugetara din acest an va fi pozitiva: Nu dau cat as vrea

Prima rectificare bugetara din acest an, pe care Guvernul o pregateste pentru urmatoarea perioada, va fi una pozitiva, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean, la solicitarea lui Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu-Marin Oltean, la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

Victor Ponta, pe Facebook: Congresul PNL-PDL este o reunire a nebunilor si miseilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a criticat dur tradatorii USL pe Facebook. Ponta a posta un mesaj si doua fotografii pe reteaua de socializare in care a facut referire la intalnirea USL din 26 iulie 2012 la Romexpo.

UPDATE Victor Ponta l-a eliberat din functie pe Gelu Oltean, seful DGIPI, singurul serviciu de informatii subordonat direct premierului. Ponta: Nu am nimic sa-i reprosez, a fost propunerea ministrului de Interne

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean vezi aici CV-ul complet), potrivit unei decizii publicate luni seara in Monitorul Oficial. In decizia publicata nu se specifica daca eliberarea lui Oltean a fost facuta la cerere. Oltean conducea DGIPI serviciul secret al Ministerului de Interne, cunoscut drept Doi si-un sfert) din aprilie 2012, serviciul fiind in directa subordine a premierului Romaniei. UPDATE: Potrivit unor surse Hotnews. ro, Gelu Oltean ar fi implicat in dosarele Uioreanu si Isaila. Fostul sef al DGIPI negocia cu fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu PNL),trimis in judecata pentru coruptie, numirea unor sefi de politie in Cluj. UPDATE 1: Victor Ponta: A fost propunerea ministrului de Interne, nu am nimic sa ii reprosez lui Gelu Oltean.

Ponta anunta o rectificare bugetara pozitiva

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca rectificarea bugetara, pregatita de Guvern pentru perioada imediat urmatoare, va fi pozitiva.

Victor Ponta, in zonele afectate de inundatii din Gorj: Acum, sa venim cu utilaje, ca daca venim cu mana, ce facem?

Premierul Victor Ponta s-a deplasat, marti, in mai multe localitati afectate de inundatii din judetul Gorj, fiind insotit de vicepremierul Liviu Dragnea. in timp ce discuta cu oameni din comuna Polovraci,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )