Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

B1 B1,
Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania. continuă pe B1

Victor Ponta despre o eventuala noua operatie la genunchi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca spera sa scape de o noua interventie chirurgicala la genunchi intrucat a facut recuperare. Cred ca scap, ca am facut recuperare, sper sa scap.

Victor Ponta, despre actualul Guvern: A facut politici care au adus Romaniei crestere economica. S-ar putea sa fie primul din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina de Facebook ca actualul Guvern ar putea fi primul guvern din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile. Guvernul a facut politici care au adus Romaniei.

Victor Ponta, despre declaratiile ambasadorului ungar: Nu vreau sa ma las provocat

Premierul Victor Ponta a precizat, referitor la declaratiile ambasadorului ungar, ca Guvernul Ungariei incearca sa atraga Romania intr-un scandal si ca el nu vrea sa se lase provocat.

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in SUA: Am ajuns si agentie de spionaj

Fosta membra PSD Magda Bistriceanu, care a postat pe un site de socializare poze in care premierul Victor Ponta a fost surprins in vacanta in SUA, a scris luni pe Facebook ca este surprinsa de declaratia lui.

Spania cumpara DRONE militare din Statele Unite

Spania va achizitiona patru drone militare americane de tip Reaper, pentru misiuni de supraveghere.

Vesti bune pentru Simona Halep din Statele Unite inaintea revenirii in circuit

Cel putin pentru o saptamana Simona Halep a scapat de amenintarea pierderii locului al treilea in ierarhia WTA.

Opt persoane, inclusiv cinci copii, impuscate mortal intr-o casa din Statele Unite

Opt persoane - cinci copii si trei adulti - au fost impuscate mortal intr-o casa din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politia, informeaza Fox News.

Un avion de pasageri a luat foc pe un aeroport din Statele Unite

Un avion de pasageri a luat foc cu putin timp inainte de a decola, pe aeroportul din Nashville, in statul american Tennessee, nicio persoana nefiind ranita in incident, informeaza CBS News.

Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in concediu, a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician moderata de Silviu Manastire, ca premierul a fost insotit de.

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost supravegheat in SUA. NU e vorba de SPP

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. O agentie privata din America m-a supravegheat, a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )