Libnet.ro
UNICEF

10:15

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost filat in SUA

Antena3 Antena3,
Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost filat in SUA

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. Pentru mine strict si pentru familia mea, era un lucru. continuă pe Antena3

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost supravegheat in SUA. NU e vorba de SPP

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. O agentie privata din America m-a supravegheat, a.

Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in concediu, a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician moderata de Silviu Manastire, ca premierul a fost insotit de.

Victor Ponta, declaratie inedita: Sunt un premier tehnocrat

Premierul Victor Ponta a declarat ca el este un tehnicrat, atunci cand i s-a cerut sa comenteze faptul ca presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul in absenta lui.

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in SUA: Am ajuns si agentie de spionaj

Fosta membra PSD Magda Bistriceanu, care a postat pe un site de socializare poze in care premierul Victor Ponta a fost surprins in vacanta in SUA, a scris luni pe Facebook ca este surprinsa de declaratia lui.

Victor Ponta: Nu demisionez. Care este argumentul premierului

Echipa La ordinea zilei i-a adresat premierului Victor Ponta doua intrebari importante, astazi, la intoarcerea acestuia din concediul petrecut in SUA. Dana Grecu a spus luni seara in emisiune ca l-a intrebat p.

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, dupa ce timp de zece zile a fost in concediu

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, informeaza B1 TV. Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca este posibila si o conferinta de presa in care Ponta sa isi spun.

Victor Ponta, surprins si in momentul debarcarii de pe vasul de croaziera. Premierul este asteptat sa se intoarca astazi in tara

Premierul Victor Ponta, impreuna cu familia sa, au fost surprinsi, sambata, in momentul in care au debarcat de la bordul navei Osis of the Seas, care apartine companiei Royal Carribean. Astazi se incheie concediul premierului Victor Ponta, luni fiind asteptat sa se intoarca la Palatul Victoria.

Izolarea premierului. Ce solutie va alege Victor Ponta

Niciodata nu a fost atit de singur Victor Ponta pe scena politica. E parasit de aproape toti aliatii sai, iar discutia pe Codul Fiscal e turnesolul care arata izolarea premierului. Alaturi de Ponta au mai ramas doar personaje secundare Rovana Plumb, Eugen Teodorovici) sau lipsite de orice credibilitate Tariceanu, Ilie Sarbu, Sebastian Ghita). La intoarcerea in Romania, premierul va fi pus in fata unui esec dureros in privinta Codului Fiscal. Cu credibilitatea grav afectata de dosarul penal, de pierderea partidului si de tradarile UNPR de la votul pentru MRU si Strategia Nationala de Aparare, Victor Ponta va avea o alegere dificila de facut.

Victor Ponta, detalii despre relatia cu Liviu Dragnea din ultima perioada

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD, transmite Agepres.

Victor Ponta: Toate declaratiile lui Dragnea legate de Guvern au fost stabilite impreuna cu mine

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD. Toate discutiile si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3805 seconds )