Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Procurorul trebuie sa dovedeasca ca sunt vinovat

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Procurorul trebuie sa dovedeasca ca sunt vinovat

Premierul Victor Ponta a povestit in emisiuea Sinteza Zilei cum a decurs vizita sa de astazi de la DNA. Potrivit premierului Ponta, a fost o discutie scurta, iar procurorul a dispus o expertiza. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu ii reaminteste lui Victor Ponta ca hotararile judecatoresti SUNT OBLIGATORII

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, ii aduce aminte premierului Victor Ponta ca in Romania hotararile judecatoresti nu sunt optionale, fie ca suntem sau nu de acord cu ele.

Alina Gorghiu: Victor Ponta minte si trebuie sa demisioneze!

Premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei prin care se maresc salariile demnitarilor si se fereste de raspundere mintind, chiar cu riscul de a fi ridicol, spune Alina Gorghiu,.

Victor Ponta: USL a scos Romania din groapa

Premierul Victor Ponta a decrata, luni, la Antena 3, ca Uniunea Social Liberala a scos Romania din groapa.

Premierul Victor Ponta, la DNA. Procurorii au cerut o expertiza financiar-contabila in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Victor Ponta a fost, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, acesta a precizat ca procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila, urmand ca la finalul acesteia premierul sa fie audiat. in acest caz, Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani, complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si Dan Sova, infractiuni comise cand era avocat.

Ponta: Procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila

ACTUALIZARE 11:35 Premierul Victor Ponta a anuntat luni, la iesirea de la sediul DNA, ca procurorul a dispus in dosarul sau o expertiza financiar-contabila, care va fi gata in august. * ACTUALIZARE 11:25 Conducerea Camerei Deputatilor, convocata pentru dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Victor Ponta: Nu a fost niciun moment o problema ambigua in PSD. Cu totii stim ca 8234;partidul8236;, cand e unit, castiga

Premierul Victor Ponta a precizat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca partidul PSD nu a avut in niciun moment o problema ambigua. Ponta a mai explicat si ca partidul trebuie sa ramana unit.

Victor Ponta: Sunt membru PSD ca Iliescu si Nastase. Echipa este unita si asa mergem mai departe (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca in cadrul sedintei coalitei de guvernare de luni s-a discutat despre agenda saptamanii la Guvern. Am avut sedinta cu liderii coaltiei, am discutat ce avem de facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )