Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta, pronostic pentru 6 decembrie. Un partid din actualul Parlament nu va mai trece pragul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, pronostic pentru 6 decembrie. Un partid din actualul Parlament nu va mai trece pragul

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a aratat, duminica, in cadrul emisiunii Subiectiv, ca in noul Legislativ se vor regasi, dupa alegerile din 6 decembrie, doar 5 formatiuni. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Victor Ponta: Vrea sa rupa voturi ca sa intre in Parlament

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grineanu a comentat, vineri, atacurile lansate de liderul PRO Romania, Victor Ponta la adresa social-democratilor.

Victor Ponta s-a facut de ras dupa moartea lui Diego Maradona. Ce mesaj de doliu a postat

Victor Ponta s-a facut de ras dupa moartea lui Diego Armando Maradona. Politicianul nostru a postat un mesaj copiat de la un alt jucator celebru. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor a murit la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Victor Ponta a plagiat un pic la mesajul postat in memoria .

Victor Ponta, la Adevarul Live: Va vota ProRomania un Guvern PNL?

Liderul ProRomania, Victor Ponta, vorbeste, la Adevarul Live, despre obiectivul partidului la alegerile parlamentare: Trece pragul electoral? Intra la guvernare? Ramane in opozitie alaturi de PSD? Ce relatie are Victor Ponta cu Marcel Ciolacu si Klaus Iohannis?.

Victor Ponta, despre mesajul plagiat la moartea lui Maradona: Eu l-am aprobat, nu l-am scris. Nu vreau sa-i las sa doarma pe hateri. Duminica lansez puiemonta

La Adevarul Live, liderul Pro Romania Victor Ponta a raspuns la ultima acuzatia de plagiat: a copiat, pe Twitter, un mesaj in care-si exprima tristetea la moartea lui Diego Maradona. Fostul premier a explicat la Adevarul Live ca nu el a scris mesajul respetiv, ci o echipa a acestuia, insa el l-a aprobat.

Victor Ponta, avertisment dur: Criza economica este mai dura decat in 2010 si va tine mai mult decat pandemia

Potrivit liderul Pro Romania, Victor Ponta, criza economica este mai dura decat in 2010 si este accelerata de lipsa masurilor de sprijin si de blocajele absurde introduse de Guvern.

Ludovic Orban: Posibilii parteneri sunt USR, PMP, UDMR Victor Ponta are de fapt un PSD mai micut PNL va castiga si alegerile parlamentare (VIDEO)

USR, PMP si UDMR sunt posibilii parteneri ai PNL pentru formarea unei majoritati parlamentare dupa alegerile din 6 decembrie, insa abia dupa aflarea rezultatelor se va sti care sunt posibilitatile, a explicat.

George Simion si Claudiu Tarziu de la AUR: nu vom face alianta cu nici un partid politic din actualul parlament

Claudiu Tarziu si George Simion, co-presedintii AUR, au declarat in mai multe randuri ca AUR, Alianta pentru Unirea Romanilor, nu va face alianta cu nici unul din partidele ce alcatuiesc actualul parlament al Romaniei.

Victor Ponta: Gabriela Firea nu a fost un primar bun. Din cauza ei a pierdut alegerile. Astept de la Nicusor Dan sa schimbe Bucurestiul

Liderul ProRomania a declarat joi la Adevarul Live ca motivul pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile din Bucuresti este ca nu a facut destule ca primar. Acesta a adaugat apoi ca Firea nu a fost un primar bun.

Mircea Fechet: Programul Rabla pentru electrocasnice incepe din 15 decembrie. Sunt incluse 9 categorii de produse Cum pot fi folosite voucherele

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a anuntat ca programul Rabla pentru electrocasnice 2020 va incepe din 15 decembrie. Bugetul alocat este de 40 de milioane lei. Autoritatile estimeaza ca peste 100. 000 de ro.

Predictii numerologice: cum vor sta cu cifrele, in luna decembrie, politicienii din Romania

Numerologia din presa e la fel ca astrologia de presa: iti zice numai de bine, ca sa mai cumperi si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )