Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Mircea Fechet: Programul Rabla pentru electrocasnice incepe din 15 decembrie. Sunt incluse 9 categorii de produse Cum pot fi folosite voucherele

B1 B1,
Mircea Fechet: Programul Rabla pentru electrocasnice incepe din 15 decembrie. Sunt incluse 9 categorii de produse Cum pot fi folosite voucherele

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a anuntat ca programul Rabla pentru electrocasnice 2020 va incepe din 15 decembrie. Bugetul alocat este de 40 de milioane lei. Autoritatile estimeaza ca peste 100. 000 de ro. continuă pe B1

Programul Rabla pentru electrocasnice incepe in 15 decembrie. Vor putea fi cumparate prin el si laptop-uri si tablete

Ministrul mediului, apelor si padurilor, Mircea Fechet spune ca din 15 decembrie romanii isi vor putea cumpara electrocasnice si electronice noi prin Programul Rabla pentru Electrocasnice. Programul are un buget total de 40 de milioane de lei care va permite 100. 000 de achizitii. in functie de tipul de produs, voucherele au valori intre 200 si 500 de lei. Un solicitant poate obtine mai multe vouchere, dar pentru produse diferite.

Programul Rabla pentru Electrocasnice va incepe in 15 decembrie

Programul Rabla pentru Electrocasnice, prin care romanii isi vor putea inlocui aparatele electrice sau electrocasnice vechi cu unele noi, va incepe in 15 decembrie, avand un buget de 40 de milioane de lei. Anul acesta, au fost introduse pe lista echipamentelor care pot fi finantate alte patru produse: aspiratoare, uscatoare de rufe, laptopuri si tablete.

Oficial. Programul Rabla pentru electrocasnice incepe pe 15 decembrie. Ce reduceri puteti obtine pentru laptopuri

Romanii vor putea face cumparaturi prin Programul Rabla pentru electrocasnice 2020 incepand din data de 15 decembrie, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet.

Programul Rabla pentru electrocasnice va fi lansat in 15 decembrie

40 milioane lei ofera Ministerul Mediului in programul de schimbare a noua tipuri de echipamente, pr.

Rabla pentru electrocasnice incepe curand: cati bani iti da statul daca vrei un laptop nou

ProgramulRabla pentru electrocasnice va debuta pe 15 decembrie. Iata tot ce trebuie sa stii daca vrei sa renunti la aparatele vechi din casa si sa-ti cumperi unele noi. Statul vine.

ASTAZI Ministrul Mediului prezinta detalii despre editia 2020 a programului Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, va sustine, azi, o conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate detalii legate de lansarea programului Rabla pentru electrocasnice 2020, conform Agerpres.

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul .

Programul etapei a 12-a din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, marti, programul etapei a 12-a din CASA Liga 1. Toate meciurile vor fi live text pe onlinesport. ro .

CORONAVIRUS |Austria incepe din 4 decembrie campania de testare a populatiei

In perioada 4-7 decembrie, regiunile austriece Tirol si Vorarlberg vor desfasura campania de testare a populatiei pentru noul coronavirus prin teste antigen rapide, cu ajutorul carora guvernul austriac spera sa.

Burse in valoare totala de 55.000 de euro pentru cadre didactice din mediul universitar, de la firme IT din Romania. Lista castigatorilor

Industria IT din Romania a oferit in total 55. 000 de euro, prin intermediul proiectului Bursele ANIS, sub forma unor sponsorizari de cate 5. 000 de euro cadrelor didactice tinere, pentru sustinerea unor cursuri tehnologice inovatoare. in editia din acest an au fost selectate 11 cursuri, ce vizeaza tehnologii precum Cybersecurity, Machine Learning, Artificial Inteligence, Big Data, Health Tech si Tech for All, propuse de asistenti sau lectori universitari, cu varste cuprinse intre 28 si 38 de ani, ce activeaza in universitati prestigioase din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )