Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Victor Ponta: Vrea sa rupa voturi ca sa intre in Parlament

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, mesaj pentru Victor Ponta: Vrea sa rupa voturi ca sa intre in Parlament

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grineanu a comentat, vineri, atacurile lansate de liderul PRO Romania, Victor Ponta la adresa social-democratilor. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, despre atacurile lui Ponta la PSD: Baga sula in coaste pentru a rupe voturi sa intre in Parlament

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grineanu a raspuns la Adevarul Live la insinuarile liderului ProRomania Victor Ponta, care afirma ieri ca social-democratii isi doresc sa piarda alegerile. Potrivit lui Grindeanu, Victor Ponta baga sula in coaste PSD-ului pentru a mai rupe din voturile stangii astfel incat sa poata trece pragul electoral.

Sorin Grindeanu: Marcel Ciolacu e prima varianta de prim-ministru in PSD. M-am intors in politica pentru un sfert din leafa de la ANCOM

Intr-un interviu la Adevarul Live, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu sustine ca Marcel Ciolacu va fi prima varianta a partidului pentru functia de prim-ministru, in cazul in care social-democratii castiga alegerile parlamentare. Grindeanu spune ca votul pentru Guvernul Ciolos 2015) si Guvernul Orban 2020) reprezinta o greseala a PSD. Fostul premier il critica pe fostul sau coleg de partid Victor Ponta.

Victor Ponta s-a facut de ras dupa moartea lui Diego Maradona. Ce mesaj de doliu a postat

Victor Ponta s-a facut de ras dupa moartea lui Diego Armando Maradona. Politicianul nostru a postat un mesaj copiat de la un alt jucator celebru. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor a murit la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Victor Ponta a plagiat un pic la mesajul postat in memoria .

Victor Ponta, despre mesajul plagiat la moartea lui Maradona: Eu l-am aprobat, nu l-am scris. Nu vreau sa-i las sa doarma pe hateri. Duminica lansez puiemonta

La Adevarul Live, liderul Pro Romania Victor Ponta a raspuns la ultima acuzatia de plagiat: a copiat, pe Twitter, un mesaj in care-si exprima tristetea la moartea lui Diego Maradona. Fostul premier a explicat la Adevarul Live ca nu el a scris mesajul respetiv, ci o echipa a acestuia, insa el l-a aprobat.

Sorin Grindeanu explica la care dintre cele opt spitale regionale promise de PSD in 2016 s-ar trata

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a fost intrebat joi, de catre Adevarul, in timpul unei conferinte de presa, la care dintre cele opt spitale regionale promise de social-democrati in programul de guvernare in 2016 s-ar trata, in cazul unei probleme medicale.

Sorin Grindeanu: Fara a controla criza sanitara, este o iluzie sa crezi ca poti salva economia sau educatia (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, transmite, joi, fara a controla criza sanitara, este o iluzie sa crezi ca poti salva economia sau educatia. Potrivit liderului social-democrat, guvernul PNL a.

Victor Ponta: Gogosi de la politicieni de doi bani - isi dau demisii pentru o zi ca sa nu vorbim de lipsa testelor, de scolile inchise, de firmele romanesti bagate in faliment

Fostul Premier, Victor Ponta, il face mincinos pe Marcel Ciolacu: Ciolacu trebuie doar sa supuna la vot legea prin care se abroga pensiile speciale ale parlamentarilor. Este adevarat ca se abroga o lege la care chiar el este initiator si este adevarat ca ramane cu pensie speciala ca fost viceprimar la Buzau! Dar cu demisia de o zi nu se schimba nimic! .

Victor Ponta, la Adevarul Live: Va vota ProRomania un Guvern PNL?

Liderul ProRomania, Victor Ponta, vorbeste, la Adevarul Live, despre obiectivul partidului la alegerile parlamentare: Trece pragul electoral? Intra la guvernare? Ramane in opozitie alaturi de PSD? Ce relatie are Victor Ponta cu Marcel Ciolacu si Klaus Iohannis?.

Mihai Tudose ii declara razboi lui Victor Ponta: Nu intra in Parlament. S-a terminat cu pacaleala. Are intelegere cu PNL

Mihai Tudose este in conflict deschis cu Victor Ponta, fostul sau coleg de partid de la PRO Romania. Tudose a spus la Antena 3 ca Victor Ponta nu va mai intra in Parlament, dupa alegerile din 6 decembrie. S-a terminat cu pacaleala, nu mai pacaleste pe nimeni, a spus Tudose despre Ponta.

Cat conteaza Pro Romania in calculele politice? Victor Ponta, invitat, miercuri, de la ora 11.00, la HotNews LIVE

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este invitat, miercuri, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Va reusi Pro Romania sa conteze in calculele postelectorale, pe cine vede Victor Ponta la Palatul Victoria dupa alegerii si ce sanse are sa revina la masa Guvernului, sunt cateva dintre intrebarile la care liderul Pro Romania va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )