Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Ponta: Reactoarele 3 si 4 nu o sa le faca nimeni (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Reactoarele 3 si 4 nu o sa le faca nimeni (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca reactoarele 3 si 4 nu o sa le faca nimeni. Reactoarele 3 si 4 nu . continuă pe B1

Victor Ponta: Sunt de acord cu Iohannis in privinta evitarii unui nou lockdown (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca este de acord cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in privinta.

Victor Ponta: M-a afectat ca PSD-istii s-au luptat sa-l execute pe Nicu Banicioiu. Am crezut ca sunt USR-isti

Liderul Pro Romania,Victor Ponta, a declarat joi la DcNews ca l-a afectat lupta PSD-ului sa votam cat mai repede la vedere pentru urmarirea penala a deputatuluiNicolae Banicioiu , fost ministru PSD si fost lider TSD.

Victor Ponta: Daca inchidem tara, HoReCa dispare, transporturile s-au terminat, partea de industrie alimentara se inchide, tot se inchide

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat ca nu este de acord cu revenirea la lockdown, adica intrarea tarii din nou in carantina din cauza epidemiei de coronvarius, deoarece HoReCa, transporturile si.

Victor Ponta acuza Guvernul PNL ca a facut mari imprumuturi, dar nu a investit in spitale: Ce-ati facut, fratilor, cu un munte de bani?

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a acuzat PNL, aflat la guvernare, ca a imprumutat o suma uriasa de bani si nici macar un miliard nu a investit in sistemul sanitar, atat de greu incercat de la izbucnirea.

Victor Ponta, mesaj in cea mai neagra zi a crizei pandemice: Nu mai putem continua asa!

Liderul PRO Romania a reactionat pe Facebook dupa ce autoritatile au publicat date care arata ca miercuri, in Romania, au fost depasite toate recordurile de la inceputul pandemiei, atat la numarul de infectari, cat si la numarul de decese.

Victor Ponta, despre situatia epidemiologica din Romania: Problema este ca nu am pregatit in cele 8 luni sistemul medical pentru al doilea val, pentru caveneau alegerile

Victor Ponta, presedintele partidului PRO Romania, a vorbit joi seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, despre circumstantele care au facut ca Romania sa fie nepregatita pentru al doilea val al.

Victor Ponta: PSD-ul sustine in totalitate Guvernul Orban. Nu intra la guvernare, dar va vota guvernul

Victor Pontapresedintele partidului PRO Romania, a declarat, joi seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, ca partidulPSD sustine Guvernul Orban si chiar il va vota. Orice.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )