Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta: Relatiile intre Germania si Romania nu pot fi stricate nici de oameni politici ca mine

B1 B1,
Victor Ponta: Relatiile intre Germania si Romania nu pot fi stricate nici de oameni politici ca mine

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la aniversarea a 10 ani de la infiintarea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, ca regreta declaratiile facute in timpul suspendarii presedintelui. continuă pe B1

Victor Ponta: Relatiile intre Germania si Romania nu pot fi stricate nici de oameni politici ca mine

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la un eveniment de marcare a 10 de la infiintarea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, ca regreta declaratiile sale din timpul suspendarii presedintelui referitoare la cancelarul Angela Merkel, dar ca relatiile Romaniei cu Germania nu pot fi stricate nici chiar de el, transmite Mediafax.

Ponta: Relatiile intre Germania si Romania nu pot fi stricate nici de oameni politici ca mine

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca regreta declaratiile sale din timpul suspendarii presedintelui referitoare la cancelarul Angela Merkel, dar ca relatiile Romaniei cu Germania nu pot fi stricate nici chiar de el.

Doi jurnalisti germani despre afirmatia premierului Victor Ponta care a spus ca in Germania fosta Securitate are in continuare cei mai buni oameni in presa: Nu raspundem la bazaconii/ Nu e doar scandalos, e si stupid

Doi jurnalisti germani, Karl Peter Schwarz Frankfurter Allgemeine Zeitung) si Robert Schwartz Deutche Welle) califica drept scandaloase si ridicole respectiv bazaconii declaratiile premierului Victor Ponta, care a declarat la sfarsitul saptamanii ca in Germania, fosta Securitate a lui Ceausescu, si dupa aceia preluata, a avut si are in continuare cei mai buni oameni in presa. Victor Ponta a facurt referire in mod explicit la cei doi jurnalisti: Ca ii cheama Schwarz, dar vorbesc romanescte ca mine si ca dumneavoastra si schwarz negru in germana - n. r. ) sunt doar la suflet.

Presa germana preia pe larg afirmatiile lui Victor Ponta, conform caruia securistii romani ar fi fost infiltrati in mass-media din Germania

Mass-media germana a fost infiltrata de agenti ai fostei Securitati romane, crede premierul Victor Ponta, citat de Zeit online. Serviciul secret al lui Ceausescu, dictatorul roman executat in iarna lui 1989, si-ar fi plasat cei mai buni oameni in presa germana, de unde a provenit critica deosebit de aspra la incercarea de demitere a presedintelui Traian Basescu, mai scrie publicatia numita, citand declaratia premierului de vineri, la postul Antena 3. Editia online a televiziunii NTV mentioneaza ca Ponta ar avea si o dovada in acest sens.

Victor Ponta: Exxon Mobil International Limited si OMV-Petrom vor investi in perioada imediat urmatoare pana la un miliard de dolari in Romania

Exxon Mobil International Limited si OMV-Petrom vor investi in perioada imediat urmatoare pana la un miliard de dolari in Romania, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern.

Andrei Plesu: Crin Antonescu este o nulitate volubila. Victor Ponta, un incepator veleitar cu un zambet fudul si smecher

Pentru parcursul antieuropean si faptele iresponsabile pentru Romania sunt vinovati, in opinia scriitorului Andrei Plesu, fostul presedinte interimar Crin Antonescu si seful Guvernului, Victor Ponta. intr-un.

VIDEO Victor Ponta: Romania a semanat cu Libia in ultima perioada/ Aderarea la Schengen devine o problema psihologica

Victor Ponta a declarat luni ca situatia din Romania din ultima perioada ca semanat cu cea din Libia, cand opozitia cerea partnerilor externi sa bombardeze tara, precizand ca face o gluma. Premierul a afirmat, in cadrul discursului sustinut la Reuniunea anuala a diplomatiei romane, ca probleme interne nu trebuie sa afecteze reprezentarea Romaniei in afara si ca schimbarile pe plan intern, daca suntem inteligenti, nu putem decat sa le folosim in interesul Romaniei. El a subliniat importanta ambasadorilor, de la care trebuie sa avem asteptari foarte mari.

Victor Ponta: Un copil de varsta foarte frageda a murit, 12 persoane sunt in stare grava dupa accidentul de autocar din Franta. / Doua linii telefonice speciale pentru familiile victimelor, deschise la MAE. / Multumesc autoritatilor franceze pentru modul

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica dupa-amiaza, la finalul sedintei celulei de criza convocate la Guvern in urma accidentului de autocar din Franta, ca s-a confirmat & ;vestea tragica a decesului unui copil de varsta foarte frageda& ;, iar 12 persoane sunt in stare grava. Primul ministru a precizat ca nu era vorba despre un grup de copii, asa cum s-a spus initial, ci despre copii insotiti de parinti. Victor Ponta a tinut sa le multumeasca autoritatilor franceze & ;care s-au implicat pentru a salva vieti omenesti si le acorda ajutor cetatenilor romani& ;, adaugand ca a primit un mesaj personal de la presedintele francez Francois Hollande pentru familiile victimelor.

Victor Ponta, huiduit de un participant la o conferinta aniversara a Camerei de comert romano-germana, AHK

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, miercuri seara, de o persoana aflata in sala la o conferinta organizata cu ocazia sarbatoririi a zece ani de la infiintarea Camerei de comert romano-germana AHK), incidentul avand loc in momentul in care el a fost invitat sa ia cuvantul, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Am analizat situatia de la Tarom, CNADNR si aeroporturi. Lucrurile sunt grave

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca Guvernul a analizat situatia de la Tarom, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, si aeroporturi, constatandu-se ca situatia este una grava.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )