Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta renunta la mandatul de europarlamentar

Antena3 Antena3,
Victor Ponta renunta la mandatul de europarlamentar

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a confirmat la AEP cei doi politicieni de pe listele partidului care vor prelua mandatele de europarlamentari. Cei doi membri ai partidului Pro Romania, care vor prelua mandatele. continuă pe Antena3

Victor Ponta renunta la mandatul de europarlamentar. Corina Cretu si Mihai Tudose merg in Parlamentul European

Liderul Pro Romania Victor Ponta renunta la mandatul de europarlamentar, astfel ca partidul va fi reprezentat in Parlamentul European de Corina Cretu, care a anuntat deja ca la 1 iulie demisioneaza din functia de comisar european, si de fostul premier Mihai Tudose.

Victor Ponta renunta la mandatul de europarlamentar

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, ieri, ca a renuntat la mandatul de europarlamentar.

Victor Ponta renunta OFICIAL la mandatul de europarlamentar. in locul sau, in Parlamentul European va merge Mihai Tudose

Victor Ponta renunta oficial la mandatul de europarlamentar. Liderul Pro Romania a notificat, joi, Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la faptul ca renunta la mandatulcastigat pe 26.

Victor Ponta renunta oficial la mandatul de europarlamentar La Bruxelles vor merge Corina Cretu si Mihai Tudose

Victor Ponta a transmis catre Autoritatea Electorala Permanenta o scrisoare in care anunta ca renunta la mandatul de europarlamentar.

Victor Ponta, mutare surpriza in Parlamentul European. Pro Romania, membru PDE

Victor Ponta anunta ca, marti, Pro Romania a devenit membru al Partidului Democrat European ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al PDE!, a scris Victor Ponta pe Facebook. PDE va activa alatu.

Victor Ponta, dupa ce a renuntat la mandatul de europarlamentar: Aici pot sa fac mai mult si mai repede (FOTO)

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, explica, intr-o postare pe Facebook, de ce a renuntat la mandatul de europarlamentar. Ponta spune ca de aici poate face mai multe si mai repede lucrurile pe care.

Victor Ponta, despre discutia cu Dan Barna: Nu se poate sa stai cu mine la masa, sa bei cafea, sa discutam lucruri concrete, si dupa sa zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorba

Liderul Pro Romania Victor Ponta ii critica pe cei de la USR dupa intalnirea avuta cu liderul partidului, Dan Barna. Fostul premier a declarat ca Barna i-a spus ca nu mai poate discuta cu el pentru ca l-au.

VICTOR PONTA: Ciolos uitat ca PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine cu toate fortele motiunea de cenzura, dar a uitat sa precizeze ca formatiunea pe care o reprezinta nu are niciun parlamentar, a afirmat, ieri, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta.

VICTOR PONTA: Ciolos a uitat ca PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine cu toate fortele motiunea de cenzura, dar a uitat sa precizeze ca formatiunea pe care o reprezinta nu are niciun parlamentar, a afirmat, ieri, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta.

Victor Ponta: Am o veste proasta! Corina Cretu nu va mai fi comisar european. Romaniei nu ii va fi bine

Corina Cretu si-a dat demisia din Comisia Europeana. in acest context, Victor Ponta avertizeaza ca de acum inainte Romaniei ii va fi mai greu sa acceseze fonduri europene. Liderul Pro Romania se teme ca in l.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )