Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta: Romania, partener de incredere in regiune pentru SUA

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Romania, partener de incredere in regiune pentru SUA

Premierul Victor Ponta a discutat la Washington cu reprezentantii unor mari companii americane. Seful Guvernului a participat la masa rotunda organizata de catre American-Romanian Business Council. Companiile. continuă pe Antena3

Victor Ponta, live din Washington: Romania, partener de incredere in regiune pentru SUA

Premierul Victor Ponta a discutat la Washington cu reprezentantii unor mari companii americane. Seful Guvernului a participat la masa rotunda organizata de catre American-Romanian Business Council.

Victor Ponta, despre votul din Parlament pentru membrii Curtii de Conturi: Majoritate mai mult decat clara, da?

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe contul sau de Twitter ca majoritatea din Parlament este inca stabila, avand in vedere votul pentru membrii Curtii de Conturi. Propunerile PSD pentru functiile de.

Victor Ponta, dupa discutii cu sefii Pentagon si CIA: Nimeni nu-si face iluzii in legatura cu acordul de la Minsk

SUA se bazeaza pe Romania ca pe cel mai de incredere partener din regiune, spune premierul Ponta, dupa discutii cu seful Pentagon si directorul CIA. El adauga insa, ca dupa semnarea acordului de la Minsk,.

Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nu garanteaza ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Acordul de incetare a focului incheiat joi la Minsk este privit cu scepticism de catre premierul Victor Ponta. Primul ministru roman, aflat in vizita oficiala la Washington, a declarat ca acordul semnat astazi.

Victor Ponta pleaca in SUA, pentru intalniri cu firme americane si politicieni, sustin surse oficiale

Premierul Victor Ponta va pleca in Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri.

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta cat timp va fi plecat in SUA

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta, timp de o saptamana, cat acesta va fi plecat din tara. Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, el urmand sa.

Victor Ponta isi deleaga atributiile lui Gabriel Oprea in timpul vizitei pe care o face in SUA

Premierul Victor Ponta si-a delegat marti atributiile privind conducerea operativa a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea in perioada 10-17 februarie, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Surse: Victor Ponta pleaca marti in SUA unde se va intalni cu lideri politici si reprezentanti ai unor companii

Premierul Victor Ponta va face o vizita de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri.

Victor Ponta s-a intalnit astazi cu Secretarul american al Comertului, Penny Pritzker

In cadrul vizitei pe care o intreprinde in SUA, primul- ministru Victor Ponta a avut astazi, 11 februarie, o intalnire de lucru cu Secretarul american al Comertului, Penny Pritzker, arata un comunicat de presa al Guvernului.

Victor Ponta dupa intalnirea cu delegatia FMI: Nu am semnat scrisoarea cu FMI pentru ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara / Avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI / In aprilie, o noua rund

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI, o noua runda de negocieri urmand sa aiba loc in luna aprilie. Primul ministru a anuntat ca scrisoarea cu FMI nu a fost semnata din cauza ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara. Nu credem ca e bine pentru Romania, motiv pentru care nu am semnat scrisoarea. Ponta a tinut sa sublinieze ca intr-adevar, nu avem scrisoare, insa acordul e in vigoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )