Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta cat timp va fi plecat in SUA

B1 B1,
Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta cat timp va fi plecat in SUA

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta, timp de o saptamana, cat acesta va fi plecat din tara. Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, el urmand sa. continuă pe B1

Scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta prin care i se cere revizuirea Masterplanului de transport rutier

Scrisoarea a fost trimisa de senatorul PNL de Galati Paul Ichim care spune ca potrivit actualului Masterplan zona Galati-Braila-Tulcea-Vrancea va fi izolata de restul tarii.

Gabriel Oprea, la Guvern in locul lui Ponta

Premierul Victor Ponta si-a delegat atributiile pentru perioada 10-17 februarie privind conducerea operativa a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea. El a anuntat ca in acest interval va face o vizita la.

Victor Ponta isi deleaga atributiile lui Gabriel Oprea in timpul vizitei pe care o face in SUA

Premierul Victor Ponta si-a delegat marti atributiile privind conducerea operativa a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea in perioada 10-17 februarie, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Eleva care a stat la manifestatia de 1 decembrie langa Victor Ponta, purtand o caciula cu mesajul Beautiful disaster, ar fi fiica lui George Maior, fostul director SRI

De Ziua Nationala, Victor Ponta a urat La multi ani! tuturor romanilor pe pagina sa de Facebook. Echipa premierului a publicat mai multe imagini cu Ponta de la eveniment pe contul oficial al.

Victor Ponta: Ne dorim o relansare a discutiei pe legile sigurantei nationale (VIDEO)

Victor Ponta s-a prezentat in Parlament, luni, pentru ora premierului, prilej cu care acesta a declarat ca discutiile au fost centrate pe rediscutarea legilor privind siguranta nationala. Premierul a afirmat c.

Victor Ponta dupa intalnirea cu delegatia FMI: Nu am semnat scrisoarea cu FMI pentru ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara / Avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI / In aprilie, o noua rund

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI, o noua runda de negocieri urmand sa aiba loc in luna aprilie. Primul ministru a anuntat ca scrisoarea cu FMI nu a fost semnata din cauza ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara. Nu credem ca e bine pentru Romania, motiv pentru care nu am semnat scrisoarea. Ponta a tinut sa sublinieze ca intr-adevar, nu avem scrisoare, insa acordul e in vigoare.

Victor Ponta vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015

Victor Ponta a declarat luni ca vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015, pe fondul unor conditii regionale foarte dificile. Ponta nu a spus daca e vorba despre un nou proiect legislativ sau de proiectul mai vechi existent in Parlament, dar a declarat ca normele legislative sunt foarte vechi, din 1990, si vedem ca au loc transformari importante.

Vom avea sau nu acord nou cu FMI? Victor Ponta si ministrul finantelor fac o conferinta de presa la ora 13.00

Premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Darius Valcov, vor sustine astazi o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, anunta biroul de presa al Executivului. Conferinta vine la finalul negocierilor dintre Guvern si Fondul Monetar International, si este de asteptat ca Ponta sa anunte daca Romania va incheia sau nu cu FMI un nou acord.

Victor Ponta, la sedinta saptamanala de Guvern: Avem acord cu institutiile internationale, dar n-am semnat scrisoare de intentie

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, la debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca Romania are acord cu institutiile internationale, desi nu a fost semnata scrisoarea de intentie cu Fondul Monetar.

Victor Ponta pleaca marti intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Seful Executivului va pleca marti seara si va revini in tara duminica. La Washington si New York se va intalni cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )