Libnet.ro
UNICEF

22:46

Victor Ponta: Romania va sustine ridicarea cat mai curand a vizelor pentru Ucraina

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Romania va sustine ridicarea cat mai curand a vizelor pentru Ucraina

Romania va sustine ridicarea cat mai curand a vizelor pentru Ucraina, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres. Romania sustine cat mai curand ridicarea regimului de vize. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure, asa cum a facut in ultimii doi ani, o crestere a bugetului alocat cheltuielilor de aparare si acest lucru se va face si in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la acel angajament minim de 2% din PIB.

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure o crestere a bugetului aolcat cheltuielilor de aparare in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la angajamentul minim de 2% din PIB,.

Victor Ponta: Romania trebuie sa fie un exemplu de succes in regiune de integrare in UE

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, in deschiderea celei de-a treia editii a Bucharest Forum, ca in urmatorii 4-5 ani, tara noastra trebuie sa reprezinte un exemplu de succes pentru vecinii sai din regiune, in ceea ce priveste.

Premierul Victor Ponta a participat la Bucharest Forum 2014, cel mai important eveniment economic al toamnei

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la deschiderea celei de a treia editie a conferintei economice si strategice regionale prin care Romania isi poate pune in valoare potentialul strategic si economic in.

Victor Ponta: Guvernul a adoptat RECTIFICAREA BUGETARA. Educatia primeste in plus 140 de milioane

Prin rectificare avem bani de salarii si pensii in 2014, a declarat premierul Victor Ponta, marti,dupa sedinta extraordinara pentru a doua rectificare bugetara din acest an. El a mai precizat ca astazi a.

Ponta: Romania, capabila ca in 3 ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

In urmatorii 3 ani, Romania are toate resursele sa investeasca mai mult in apararea nationala. Este mesajul transmis de premierul Victor Ponta la expozitia NATO de la Palatul Parlamentului. in urma cu zece.

Premierul Victor Ponta, interviu pentru CNN. Romania trebuie sa le demostreze vecinilor ca succesul unei tari este un proiect european si pro-atlantic

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu televiziunii americane CNN. Primul ministru a abordat teme economice si legate de politica externa. intrebat de ce considera ca ar fi un presedinte bun al Romaniei,.

Victor Ponta si Arseni Iateniuk au semnat Acordul privind micul trafic la frontiera

Premierul Victor Ponta si omologul sau ucrainean, Arseni Iateniuk, au semnat, joi, la Kiev, Acordul dintre Romania si Ucraina privind micul trafic la frontiera, informeaza Agerpres. Acordul.

Victor Ponta: Fiecare roman va plati un euro pentru ca statul sa cumpere Cumintenia pamantului

Fiecare roman va plati un euro pentru ca statul sa cumpere Cumintenia pamantului, spune premierul Victor Ponta, explicand de ce a cerut ca CSM sa verifice modul in care a fost retrocedata sculptura lui.

Victor Ponta, despre avizul la Legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )