Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta: Guvernul a adoptat RECTIFICAREA BUGETARA. Educatia primeste in plus 140 de milioane

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Guvernul a adoptat RECTIFICAREA BUGETARA. Educatia primeste in plus 140 de milioane

Prin rectificare avem bani de salarii si pensii in 2014, a declarat premierul Victor Ponta, marti,dupa sedinta extraordinara pentru a doua rectificare bugetara din acest an. El a mai precizat ca astazi a. continuă pe Antena3

Remus Pricopie: La aceasta rectificare, educatia primeste mai multi bani in cadrul bugetului general consolidat

Educatia primeste bani in plus la aceasta rectificare in cadrul bugetului general consolidat. Este vorba despre 134,4 miloane de lei, bani alocati, spre exemplu, prin intermediul bugetelor autoritatilor publice locale sume defalcate din TVA) pentru plata salariilor in invatamantul preuniversitar sau pentru plata titlurilor executorii, transmite Ministerul Educatiei, intr-un comunicat de presa. Si Guvernul a comunicat ca Educatia incaseaza mai mult prin bugetul consolidat, dar ca bugetul de stat al Ministerului Educatiei este redus cu 34 milioane lei, la a doua rectificare bugetara programata pentru aceasta saptamana.

REVISTA PRESEI: Primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Se taie de la investitii. Din nou.

Adevarul arata ca investitiile au fost din nou sacrificate prin rectificarea bugetara. Capital avertizeaza asupra bombei cu ceas care sta sa explodeze: statul trebuie sa plateasca anual 3 miliarde de euro pentru pensii. Hotnews scrie ca primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Ziarul Financiar prezinta adevaratul genocid economic din Romania. Ce au nevoie companiile si ce le ofera statul. Evenimentul Zilei spune ca Mugur Isarescu este premierul pentru situatii de urgenta. Wall-Street prezinta clasamentul vitezelor la internet in marile orase din Romania. Gandul prezinta factura lansarii candidaturii Elenei Udrea in mars prin Bucuresti. Ziare. com prezinta un interviu cu Klaus Iohannis, in care vorbeste despre despre cea mai mare putere a presedintelui, schimbarea Guvernului Ponta, justitie si gratieri. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca patronul Astrei nu se dezminte nici dupa egalul din Ghencea.

Valorile nationale ale lui Victor Ponta

Nu, Institutul Cultural Roman - cu echipa lui Horia Patapievici - nu a avut pentru Victor Ponta o valoare nationala. Nu a contat ca facea prezenta in lume o cultura romaneasca vie, in dialog cu ceea ce e actualitate in cultura lumii. Nu. A contat doar faptul ca dl Ponta si partidul lui il categoriseau al lui Basescu. Asa ca a fost decapitat scurt. Putin i-a pasat lui Victor Ponta de gunoaiele pe care postul Antena 3 le-a revarsat asupra unor intelectuali de virf ca Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, H. Patapievici. Statura lor culturala - recunoscuta in tara si in strainatate - nu are, pentru dl Ponta, valoare nationala.

Victor Ponta, de la comunismul cu fata umana la socialismul cu fata hilara

Nu exista om politic intr-o relatie mai proasta cu aparatul de fotografiat si camera de filmat decat Victor Ponta. Liderul PSD a strans, in doi ani si ceva, mai multe imagini viralizate negativ decat au reusit Ion Iliescu, Adrian Nastase si Mircea Geoana la un loc, in 25 de ani. Irealul situatiei apare din faptul ca imaginile nu sunt furate cu vreo camera ascunsa sau prelucrate pe calculator, ci facute benevol chiar de personajul in discutie.

Subiectele zilei: Intr-o atmosfera sobra, Tariceanu promite ca va fi un altfel de presedinte; Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar; Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtut

Ponta este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait nu are legatura cu el. Premierul Victor Ponta a declarat ca este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait, regizat de Tudor Giurgiu, nu are nicio. DW: Rolul ANI in campania electorala. Agentia Nationala de Integritate a devenit, cu intentie sau fara intentie, un instrument electoral, punand sub semnul intrebarii neutralitatea institutiilor statului. Am aratat in mai multe randuri.

Victor Ponta: Proiectul UDMR de autonomie nu va avea sustinere, nu este in spirit european

Proiectul UDMR de autonomie a Tinutului Secuiesc nu va avea sustinere in Parlament, nefiind o initiativa in spirit european, a declarat premierul Victor Ponta. Este clar ca nu va avea sustinere, nici din.

Premierul Victor Ponta, invitat la Digi24, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Jurnalul de seara, la postul de televiziune Digi24, incepand cu ora 20.

UPDATE Un martor al DNA in cazul Microsoft afirma ca Adrian Nastase si Victor Ponta sunt implicati in trafic de influenta

Un martor audiat de procurorii DNA in dosarul licentelor Microsoft a descris in declaratia data anchetatorilor presupusa filiera care ar fi comis fapte trafic de influenta si luare de mita in ceea ce priveste cumpararea licentelor si leaga numele lui Adrian Nastase si Victor Ponta de acest caz, relateaza agentia Mediafax. O imprimanta care se gasea pe piata la pretul de 300 euro era vanduta de Siveco Ministerului Educatiei la un pret de 1. 500 euro - martor .

VIDEO. Victor Ponta: Nu a fost taiat niciun leu de la Ministerul Culturii

Dupa sedinta de guvern de marti, premierul Victor Ponta a declarat ca Executivul pe care il conduce nu a taiat niciun ban de la Ministerul Culturii, nici de la Ministerul Tineretului si Sportului, ci a adaugat banii necesari pentru ca drepturile financiare ale artistilor si sportivilor, suspendate in anii anteriori, sa fie repuse in plata.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu stiu doar despre ilegalitatile lui Funeriu si Vreme, pentru ca mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procedurile in Parlament se vor desfasura in mod normal in cazul celor noua ministri acuzati de infractiuni de abuz in serviciu si infractiuni de coruptie in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )