Libnet.ro
UNICEF

18:46

Victor Ponta: Romania e o tara libera, ma rog, aproximativ libera

B1 B1,
Victor Ponta: Romania e o tara libera, ma rog, aproximativ libera

Premierul Victor Ponta considera ca iesirile dese si atacurile la putere din ultima vreme ale presedintelui Traian Basescu anticipeaza finalul epocii sale. Domnul presedinte stie ca mai sunt zece zile. continuă pe B1

LIVE TEXT Victor Ponta, invitat la Antena 3: Traian Basescu e in campanie

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza zilei, difuzata de Antena 3. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Exportul gazului romanesc si importul celui rusesc este o catastrofa pentru Romania

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca daca se exporta gaze din tara noastra, asta inseamna, pe romaneste, ca Romania importa gaze rusesti la pret triplu, o solutie pe care a catalogat-o drept . o.

Ponta: Romania isi pastreaza ca obiectiv fundamental aderarea la euro

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca Romania isi pastreaza ca obiectiv fundamental aderarea la moneda euro, dar a precizat ca acest lucru se va intampla atunci cand tara va fi pregatita din toate punctele de vedere, astfel incat sa nu intampine dificultati asemenea altor state din zona euro.

Ponta: Romania isi pastreaza ca obiectiv fundamental aderarea la euro, dar cand va fi pregatita

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Romania isi pastreaza ca obiectiv fundamental aderarea la moneda euro, dar a precizat ca acest lucru se va intampla atunci cand tara va fi pregatita din toate punctele de vedere, astfel incat sa nu intampine dificultati asemenea altor state din zona euro, scrie Mediafax.

Ponta: Romania isi pastreaza ca obiectiv fundamental aderarea la euro.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Romania isi pastreaza ca obiectiv fundamental aderarea la moneda euro, dar a precizat ca acest lucru se va intampla atunci cand tara va fi pregatita din toate punctele de vedere, astfel incat sa nu intampine dificultati asemenea altor state din zona euro, potrivit Mediafax. Romania isi pastreaza ca obiectiv fundamental intrarea in zona euro, dar trebuie sa fie pregatita din toate punctele de vedere atunci cand intra in zona euro, tocmai ca sa nu .

Adriean Videanu: Premierul Victor Ponta a bagat Romania in stop cardiac

Liderul de campanie a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a afirmat, miercuri, ca premierul Victor Ponta a adus Romania intr-o stare critica in ultimele 6 luni de cand se afla la guvernare. Victor.

Victor Ponta: Aderarea Romaniei la zona euro ramane un obiectiv fundamental

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, la sfarsitul intalnirii cu omologul sau slovac, Robert Fico, ca aderarea Romaniei la zona euro ramane un obiectiv important, insa tara trebuie sa fie pregatita.

Victor Ponta: Traian Basescu acasa e paraleu, dar la Bruxelles era in genunchi/ Basescu este astazi ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor

Premierul Victor Ponta l-a atacat la randul sau pe presedintele Traian Basescu, comparandu-l cu Nicolae Ceausescu, el afirmand despre seful statului ca este disperat si pornit impotriva tuturor inainte de alegerile din 9 decembrie. Mie mi s-a parut interesanta paralela facuta astazi cu Ceausescu. Da, dl Basescu este ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor. Eu cred ca nu merita niciun raspuns decat ceea ce ii vor raspunde romanii pe 9 decembrie, a declarat Ponta luni seara, in emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, seful statului l-a asemuit pe Victor Ponta cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern. Apropo, mi-a placut asta cu nu poti sa spui in strainatate altceva decat acasa. Pai acasa e paraleu de cand a venit de la Bruxelles, acolo era in genunchi, nu indraznea sa deschida gura sa spuna ceva pentru Romania, a mai reactionat Ponta la Antena 3.

Victor Ponta: Exportam gaze romanesti, importam gaze rusesti la pret triplu

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca, daca se exporta gaze romanesti, inseamna, pe romaneste, ca Romania importa gaze rusesti la pret triplu, o solutie pe care a catalogat-o drept catastrofa, sustin sursele din presa.

Victor Ponta: Exportam gaze romanesti, importam gaze rusesti la pret triplu; este o catastrofa

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca se exporta gaze romanesti, inseamna, pe romaneste, ca Romania importa gaze rusesti la pret triplu, o solutie pe care a catalogat-o drept catastrofa. Reamintim ca, potrivit unor surse guvernamentale, Comisia Europeana a demarat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei, motivul fiind interdictiile impuse de autoritatile statului asupra exporturilor de gaze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )