Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta s-a intalnit cu seful Pentagonului, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

B1 B1,
Victor Ponta s-a intalnit cu seful Pentagonului, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, joi, cu secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, informeaza Guvernul. Ponta a declarat anterior ca mesajul. continuă pe B1

Ponta se intalneste cu seful Pentagonului: Mesajul Guvernului va fi ca Romania isi indeplineste indatoririle (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va avea, joi, o intrevedere cu seful Pentagonului, Chuck Hagel. Acesta a afirmat ca mesajul Guvernului transmis catre oficialul american va fi ca Romania isi indeplineste .

Premierul Ponta s-a intalnit cu Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

Primul ministru Victor Ponta s-a intalnit cu secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, a anuntat Guvernul. Ponta si Hagel au discutat despre situatia.

VIDEO Victor Ponta si Chuck Hagel au vizitat baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Dupa vizita din Portul Constanta, secretarul Apararii SUA, Chuck Hagel, s-a intalnit la baza militara Mihail Kogalniceanu cu premierul Victor Ponta.

Ponta s-a intalnit cu directorul OLAF

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu directorul general al Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF), Giovanni Kessler, informeaza un comunicat de presa al Guvernului, remis redactiei.

Seful Pentagonului, Chuck Hagel, s-a intalnit cu Victor Ponta, la baza Mihail Kogalniceanu

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, s-a intalnit, joi, cu premierul Victor Ponta, la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Chuck Hagel se afla in Romania la invitatia ministrului roman al Apararii, Mircea Dusa.

Ponta se intalneste astazi cu seful Pentagonului

Seful Pentagonului, Chuck Hagel, ajunge astazi in Romania, unde se va intalni cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Apararii, Mircea Dusa.

Seful Pentagonului, un veteran al razboiului din Vietnam, in Romania

Seful Pentagonului, Chuck Hagel, un veteran al razboiului din Vietnam si un republican noncorformist, se afla astazi in vizita in Romania, in contextual crizei din Ucraina si al noilor ambitii expansioniste ruse. Oficialul american are intalniri cu ministrul apararii Mircea Dusa si cu premierul Victor Ponta. Hagel vine de la Bruxelles, unde spus ca SUA vor continua sa-si asume datoria apararii Europei,.

Premierul Ponta s-a intalnit cu directorul OLAF

Premierul Victor Ponta a avut, mar and ti, o intalnire cu directorul general al Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF), Giovanni Kessler, informeaza un comunicat de presa al Executivului, remis astazi redactiei.

Victor Ponta confirma ca Mircea Geoana se numara printre cei care pot reprezenta PSD-ul la prezidentiale

Mircea Geoana se numara printre cei care se lupta pentru a fi candidatul PSD la prezidentiale, a confirmat, miercuri, presedintele formatiunii Victor Ponta. Acesta a precizat ca un candidat al PSDpentru.

Victor Ponta: PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. La nivel local, USD va fi in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL si PDL vor forma majoritati in cam toate judetele. Victor Ponta a precizat ca USD va fi in opozitie in teritoriu si ca scena politica se echilibreaza, iar PSD,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )