Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Victor Ponta si Chuck Hagel au vizitat baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Victor Ponta si Chuck Hagel au vizitat baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Dupa vizita din Portul Constanta, secretarul Apararii SUA, Chuck Hagel, s-a intalnit la baza militara Mihail Kogalniceanu cu premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Premierul Ponta s-a intalnit cu Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

Primul ministru Victor Ponta s-a intalnit cu secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, a anuntat Guvernul. Ponta si Hagel au discutat despre situatia.

VIDEO Victor Ponta, despre raportul Comisiei Nana: O sa intreb conducerea Camerei daca raportul poate fi la dispozitia publicului / Concluziile arata ca se intrunesc toate criteriile unei retele de crima organizata

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca va adresa conducerii Camerei Deputatilor o intrebare privind posibilitatea ca Raportul Comisiei Nana sa fie pus la dispozitia publicului, el aratand ca, din ceea ce are la cunostinta, toate documentele Parlamentului au caracter public, informeaza Mediafax.

Victor Ponta s-a intalnit cu seful Pentagonului, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, joi, cu secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, informeaza Guvernul. Ponta a declarat anterior ca mesajul.

Seful Pentagonului, Chuck Hagel, s-a intalnit cu Victor Ponta, la baza Mihail Kogalniceanu

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, s-a intalnit, joi, cu premierul Victor Ponta, la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Chuck Hagel se afla in Romania la invitatia ministrului roman al Apararii, Mircea Dusa.

Crucisatorul american USS Vela Gulf ajunge in Romania si va fi vizitat de secretarul american al Apararii Chuck Hagel

Crucisatorul american USS Vela Gulf se va afla in apele teritoriale ale Romaniei in perioada 3-6 iunie, prilej cu care va fi vizitat de secretarul american al Apararii Chuck Hagel si de omologul sau roman Mircea Dusa, informeaza un comunicat de presa al Ambasadei SUA la Bucuresti, citat de Agerpres.

De ce a venit Chuck Hagel in Romania?

Dupa vizita lui Joe Biden la Bucuresti si intalnirea lui Traian Basescu cu Barack Obama la Varsovia, toate mesajele politice care trebuiau transmise au fost transmise. Ieri insa, a sosit in Romania si seful Pentagonului, Chuck Hagel, celalalt pilon al politicii externe si de securitate americane. Aceasta vizita este si cea mai putin mediatizata.

Chuck Hagel la Constanta: Romania, un partener de incredere al SUA

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat, joi, la Constanta, ca Barack Obama apreciaza foarte mult sprijinul si prietenia Romaniei, considerata un partener de incredere al SUA.

Chuck Hagel: Romania este un partener de incredere al SUA, Barack Obama apreciaza foarte mult sprijinul si prietenia

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat, joi, la Constanta, ca Romania este un partener de incredere al SUA si ca presedintele Barack Obama apreciaza foarte mult sprijinul si prietenia.

Secretarul Apararii SUA vine in Portul Constanta. Chuck Hagel va da declaratii impreuna cu ministrul Mircea Dusa pe vasul de razboi USS Vella Gulf

Secretarul Apararii Statelor Unite ale Americii, Chuck Hagel, se afla joi, 5 iunie, in Romania, unde viziteaza Portul Constanta. inaltul oficial american va avea o intalnire cu ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, pentru a discuta despre cooperarea romano-americana in domeniul militar, cu precadere in Marea Neagra.

Secretarul Apararii al SUA Chuck Hagel va sosi joi in Romania: Oficialul se va intalni cu ministrul Dusa

Secretarul Apararii alSUA, Chuck Hagel, va sosi joi in Romania, urmand sa se intalneasca cu ministrul Apararii nationale, Mircea Dusa, la Constanta. intalnirile dintre cei doi demnitari sunt progra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )