Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Maine veniti din nou in sedinta (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Maine veniti din nou in sedinta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a spus, la debutul sedintei de Guvern, ministrilor ca joi, la ora 11, va avea loc o noua sedinta, in contextul procedurilor care trebuie grabite in ceea ce priveste Codul. continuă pe B1

Ce spune Ponta despre impozitele majorate din Codul Fiscal

Decizia de majorare sau de reducere a impozitelor apartine autoritatii locale, a declarat premierul Victor Ponta. Conform legii, autoritatile locale pot stabili un anumit cuantum al taxei, dar intre limitele minime si maxime valorice stabilite prin Codul Fiscal, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Probabil miercuri proiectul de Cod fiscal va fi trimis de la Guvern la Parlament pentru a intra in dezbatere.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca ca probabil miercuri proiectul de cod fiscal va fi trimis de la guvern la Parlament pentru a intra in dezbatere.

Victor Ponta: Probabil miercuri proiectul de Cod fiscal va fi trimis de la Guvern la Parlament pentru a intra in dezbatere (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca ca probabil miercuri proiectul de cod fiscal va fi trimis de la guvern la Parlament pentru a intra in dezbatere.

Guvernul se reuneste joi pentru Codul Fiscal. Ponta: Stadiul este pe final, dar procedurile ne ucid

Guvernul se va reuni din nou in sedinta, joi dimineata, pentru a discuta noul proiect de Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, a anuntat premierul Victor Ponta.

UPDATE Impozitul pe masini pregatit de Guvern a fost majorat in Codul Fiscal actualizat. Finantele spun ca e vorba doar de actualizarea impozitelor cu inflatia

Impozitul pe masini pregatit de Guvern pentru anul viitor a fost majorat in proiectul actualizat de Cod Fiscal, comparativ cu documentul anuntat in urma cu o luna, prin cresterea sumelor fixe luate in calcul la stabilirea sumei finale de plata. Noul document, datat 13 martie si obtinut de Mediafax, prevede cresteri ale acestor sume de impozitare pentru toate tipuri de autovehicule. Conform legii, impozitul pe mijlocul de transport este calculat in functie de capacitatea cilindrica a motorului, prin inmultirea fiecarei grupe de 200 cmc sau fractiune din aceasta cu o suma corespunzatoare. Aceasta suma a fost majorata acum, in noul proiect, pentru toate tipurile de autovehicule.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

Victor Ponta: Pozitia Ungariei fata de Rusia, un motiv de ingrijorare pentru Romania / Ar trebui discutata la nivel european

Premierul Victor Ponta a declarat marti, pentru Reuters, ca pozitia Ungariei fata de Rusia reprezinta un motiv de ingrijorare nu doar pentru Romania, ci si pentru intreaga Uniune Europeana.

Ponta: Codul Fiscal trebuie sa ajunga saptamana viitoare in Senat

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei saptamanale de Guvern, Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala va fi dezbatut si a precizat ca saptamana viitoare aceste doua proiecte trebuie sa ajunga la Senat.

VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la B1TV, ca Darius Valcov si-a inaintat la amiaza demisia din functia de ministru al Finantelor insa va pastra postul pana la finalizarea noului Codul Fiscal si trimiterea proiectului de lege in Parlament. Ponta a calificat plecarea lui Valcov din Executiv drept o pierdere, aratand ca are in minte 3 nume de posibili viitori ministri de Finante insa urmeaza sa convinga un kamikaze care sa fie dispus sa isi asume aceasta responsabilitate.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )