Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Regret foarte tare decizia partenerilor liberali

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Regret foarte tare decizia partenerilor liberali

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei. Acestea sunt cele mai importante declaratii ale premierului:- Regret foarte tare decizia partenerilor. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: il vad pe Calin Popescu Tariceanu ca pe un candidat foarte puternic la prezidentiale

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei. Acestea sunt cele mai importante declaratii ale premierului:- Regret foarte tare decizia partenerilor.

Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu l-a crezut pe Cozmin Gusa si pe altii ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca ia in calcul sa ofere viitorului partid anuntat de catre Calin Popescu Tariceanu posturi guvernamentale daca are alaturi de el un grup semnificativ de parlamentari liberali. Premierul afirma ca in discutia de miercuri cu Tariceanu acesta din urma nu i-a cerut nicio functie. Seful PSD sustine ca decizia ruperii USL s-a luat cu mai mult timp in urma cand Antonescu si-a spus ia sa-i scot eu din guvern pe ministrii care nu se cearta cu Ponta si sa pun unii care sa se certe cu el si sa rupem USL. Seful guvernului a reconfirmat ca a propus UDMR sa faca parte din noul guvern.

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, Mihai Gadea iti aduce doua interviuri de interes national. De la 21:30, fostul prim ministru si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu vine la Sinteza zilei sa explice de ce crede ca iesirea PNL.

SINTEZA ZILEI. Ce spuneau liderii USL in februarie 2011

In urma cu trei ani, studiul emisiunii Sinteza zilei ii gazduia pe cei trei lideri ai opozitiei - Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin - care tocmai parafasera protocolul USL. Astazi, alianta este.

Victor Ponta: Iau in calcul oferirea unor posturi in Guvern liberalilor care pleaca cu Tariceanu

Premierul Victor Ponta a declarat, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca ia in calcul sa ofere posturi in viitorul Cabinet liberalilor care ar pleca din PNL pentru a se alatura noii formatiuni liberale pe.

Crin Antonescu: Am apreciat foarte mult prestatia mediatica a lui Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a fost foarte impresionat de prestatia lui Victor Ponta, de marti seara, a carui interventie a catalogat-o drept de efect teatral. inainte de sedinta liberalilor,.

Presedintele ANPC a fost eliberat din functie de Victor Ponta

Presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorului, Bogdan Cristian Nica, a fost eliberat din functie, luni. Decizia a fost luata de primul ministru Victor Ponta. Stire in curs de actualizare. Presedintele.

Ioan Ghise: Se vede din avion ca Victor Ponta vrea sa candideze la presedintie

Prezent in studioul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3, deputatul liberal Ioan Ghise a declarat ca dorinta lui Victor Ponta de a candida la alegerile prezidentiale este evidenta. Ceea ce se intampla.

Calin Popescu Tariceanu, la Sinteza Zilei: Vreau sa recladim USL si sa candidez la prezidentiale. Sunt convins ca il voi invinge pe Crin Antonescu

Fostul prim-ministru si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu este invitat la emisiunea Sinteza Zilei pentru a explica de ce crede ca iesirea PNL din USL si de la guvernare e o greseala si de ce a.

Calin Popescu Tariceanu, la Sinteza Zilei: Crin Antonescu ii face cu ochiul lui Traian Basescu, dar nu vrea sa recunoasca

Fostul prim-ministru si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu este invitat la emisiunea Sinteza Zilei pentru a explica de ce crede ca iesirea PNL din USL si de la guvernare e o greseala si de ce a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )