Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: il vad pe Calin Popescu Tariceanu ca pe un candidat foarte puternic la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, la Sinteza Zilei: il vad pe Calin Popescu Tariceanu ca pe un candidat foarte puternic la prezidentiale

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei. Acestea sunt cele mai importante declaratii ale premierului:- Regret foarte tare decizia partenerilor. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, Mihai Gadea iti aduce doua interviuri de interes national. De la 21:30, fostul prim ministru si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu vine la Sinteza zilei sa explice de ce crede ca iesirea PNL.

Calin Popescu Tariceanu, la Sinteza Zilei: Vreau sa recladim USL si sa candidez la prezidentiale. Sunt convins ca il voi invinge pe Crin Antonescu

Fostul prim-ministru si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu este invitat la emisiunea Sinteza Zilei pentru a explica de ce crede ca iesirea PNL din USL si de la guvernare e o greseala si de ce a.

Calin Popescu Tariceanu, la Sinteza Zilei: Crin Antonescu ii face cu ochiul lui Traian Basescu, dar nu vrea sa recunoasca

Fostul prim-ministru si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu este invitat la emisiunea Sinteza Zilei pentru a explica de ce crede ca iesirea PNL din USL si de la guvernare e o greseala si de ce a.

Calin Popescu Tariceanu discuta cu Victor Ponta la Palatul Victoria despre continuarea USL

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a ajuns, miercuri, in jurul orei 13:00, la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre continuarea proiectului USL. Anterior, Tariceanu a sustinut o.

Calin Popescu Tariceanu: Voi infiinta o noua formatiune politica. Se va numi Partidul Reformator Liberal

Fostul prim-ministru si presedintel al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, in premiera in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca va pune bazele unei noi formatiuni politice care se va numi Partidul.

Calin Popescu Tariceanu: Vreau sa recladim USL si e posibil sa candidez la prezidentiale. Sunt convins ca il voi invinge pe Crin Antonescu

Fostul prim-ministru si presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca USL trebuie sa continue, ca va anunta joi infiintarea unei noi formatiuni liberale si.

Ce planuri are Calin Popescu Tariceanu si cine sunt adeptii lui

Demersul lui Calin Popescu Tariceanu de a colabora cu Victor Ponta si a mentine USL-ul in ciuda deciziei luata de catre PNL nu strange foarte multi adepti din partid. Surse din interiorul PNL au declarat pentru Hotnews. ro ca Tariceanu incearca sa rupa partidul, de comun acord cu PSD, insa, dincolo de cativa parlamentari nemultumiti care au intrat in conflict direct cu Crin Antonescu, Tariceanu nu are adepti pentru a destructura PNL-ul. Aceleasi surse sustin ca Tariceanu a primit promisiuni din partea lui Ponta pentru a sustine crearea unui nou partid politic. Pe de alta parte, Ponta se foloseste mediatic la maximum de prestatia lui Tariceanu, defiland pe televiziuni cu imaginea de lider impaciuitor, care cauta in continuare solutii pentru pastrarea USL.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL: Antonescu a refuzat reluarea discutiilor cu Ponta privind continuarea USL

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din Partidul National Liberal, dupa ce liderul formatiunii a refuzat sa accepte solicitarea sa privind reluarea discutiilor cu Victor Ponta pentru continuarea USL.

Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3: Voi infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal. Vor veni alaturi de mine mai multi liberali/ Ma gandesc la o candidatura la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat la Antena 3 ca va infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal, alaturi de care sa refaca proiectul USL, partid in care vor veni alaturi de el mai multi liberalii nemultumiti si ca ia in considerare o candidatura la prezidentiale fiind convins ca-l va invinge fara probleme pe Antonescu in turul 2. Fostul liberal sustine ca Antonescu a inceput sa-i faca curte presedintelui Traian Basescu pentru ca are nevoie de voturile aduse de el. Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern .

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL. Informatia, confirmata de Cristina Pocora

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din organizatia PNL Sector 1, a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora, pentru HotNews. Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a lansat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )