Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta: Iau in calcul oferirea unor posturi in Guvern liberalilor care pleaca cu Tariceanu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Iau in calcul oferirea unor posturi in Guvern liberalilor care pleaca cu Tariceanu

Premierul Victor Ponta a declarat, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca ia in calcul sa ofere posturi in viitorul Cabinet liberalilor care ar pleca din PNL pentru a se alatura noii formatiuni liberale pe. continuă pe Antena3

Victor Ponta merge la COTROCENI. Sedinta de Guvern s-a amanat

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria, unde asteapta ca ministrii PNL sa isi depuna demisiile din Guvern. Mariana Campeanu a venit la Palatul Victoria. UPDATE:Potrivit ultimelor informatii,.

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca noul Guvern va fi supus votului Parlamentului saptamana viitoare, explicand ca a vorbit cu presedintele Basescu despre inlocuitorii ministrilor liberali. I-am.

Victor Ponta confirma ca va discuta cu UDMR pentru noul Guvern. Despre demisie: Toti suntem alesi ca USL (VIDEO)

Primul-ministru Victor Ponta a anuntat ca va purta discutiicu UDMR cu privinta la noua formula a Guvernului, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii. Nu am discutat cu nimeni.

Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu l-a crezut pe Cozmin Gusa si pe altii ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca ia in calcul sa ofere viitorului partid anuntat de catre Calin Popescu Tariceanu posturi guvernamentale daca are alaturi de el un grup semnificativ de parlamentari liberali. Premierul afirma ca in discutia de miercuri cu Tariceanu acesta din urma nu i-a cerut nicio functie. Seful PSD sustine ca decizia ruperii USL s-a luat cu mai mult timp in urma cand Antonescu si-a spus ia sa-i scot eu din guvern pe ministrii care nu se cearta cu Ponta si sa pun unii care sa se certe cu el si sa rupem USL. Seful guvernului a reconfirmat ca a propus UDMR sa faca parte din noul guvern.

Victor Ponta: Sprijinul fiscal pentru rate si acciza la carburanti nu figureaza in scrisoarea de intentie cu FMI. / Luni voi anunta oficial acordul privind o noua majoritate stabila pentru Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri seara ca scrisoarea de intentie cu FMI nu contine referiri la acciza pe carburanti si nici la sprijinul fiscal pentru rate. Pe de alta parte, premierul spune ca acordul privind o noua majoritate parlamentara stabila pentru noul Guvern va fi anuntat luni. Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri ca va semna scrisoarea cu FMI cu conditiile ca in document sa nu fie trecute acciza pe combustibil si celebra electorata. Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu a crezut ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale .

Mariana Campeanu, la discutii cu Victor Ponta: Ministrul liberal a decis sa nu demisioneze

Ministrul Mariana Campeanu nu va demisiona din Guvern, a anuntat, luni premierul Victor Ponta, in urma unor discutii purtate cu ministrul liberal. intrebat daca Mariana Campeanu a decis sa demisioneze in urma sc.

Kelemen Hunor: Victor Ponta m-a sunat sa vorbim despre noul Guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca a fost sunat miercuri de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Hunor a precizat, insa, ca discutia UDMR cu.

Kelemen Hunor: Victor Ponta m-a sunat sa vorbim despre noul Guvern (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca a fost sunat miercuri de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Hunor a precizat, insa, ca discutia UDMR cu.

Calin Popescu Tariceanu, la Palatul Victoria pentru discutii cu Victor Ponta. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Victor Ponta: Johannis a fost propus de PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia. Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Klaus Iohannis a fost propus ministru de catre PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia, iar ulterior liberalii au formulat alte conditii doar pentru ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa nu fie un candidat la Presedintie din partea puterii, afirma liderul PSD, premierul Victor Ponta. Liderul PSD mai spune ca in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL, argumentand ca viitorul Cabinet va pastra programul USL votat in 2012.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )