Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta sustine ca Dragnea s-a intalnit cu Kovesi si Coldea la tenis, cafea si parlitul porcului

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta sustine ca Dragnea s-a intalnit cu Kovesi si Coldea la tenis, cafea si parlitul porcului

Deputatul Victor Ponta a sustinut, joi seara, ca liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea la tenis, la cafea si, de Craciun, in 2013, la parlitul porcului, el afirmand ca acesta a discutat cu cei doi despre dosarul Referendumul. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Dragnea

Victor Ponta sustine ca pe un singur coleg din PSD, adica pe Liviu Dragnea, l-a vazut cu ochii sai si l-a auzit cu urechile sale cand se ruga de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea sa il ajute cu dosarul penal si in timp ce se lupta pentru el insusi nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi. Ponta mai spune ca nu vrea sa se bage din nou in Mocirla cu Dragnea.

Ponta: Domnul Dragnea a participat la multe intalniri formale si informale si cu doamna Kovesi si cu domnul Coldea. / Dragnea: N-am intalnit acea doamna nici inainte sa ma trimita in judecata, nici ulterior

Victor Ponta a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca Liviu Dragnea a participat la mai multe intalniri formale si informale cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, spunand despre presedintele PSD ca a fost cel mai apropiat om de sistem. Chestionat de jurnalisti pe tema declaratiilor lui Victor Ponta, Dragnea a raspuns ca N-am intalnit acea doamna nici inainte sa ma trimita in judecata, nici ulterior.

Victor Ponta: Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea

Victor Ponta scrie miercuri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Liviu Dragnea si 'Cartelul de la Teldrum' au confiscat Partidul si il folosesc doar pentru puterea personala, pentru bani si protectie in fata legii si ca Dragnea a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie si distruge economic si social Romania. Fostul lider PSD mai sustine ca pe) un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!!.

Victor Ponta, atac dur la seful PSD: Dragnea se ruga de Kovesi si Coldea ca sa scape de un dosar penal

Victor Ponta a lansat un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook, despre care spune ca se ruga la Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea ca sa scape de un dosar penal. Eu am decis .

Victor Ponta continua asaltul la adresa lui Liviu Dragnea: Cel mai apropiat om de sistem din PSD a fost intotdeauna Liviu Dragnea

Victor Ponta continua asaltul la adresa lui Liviu Dragnea, iar joi a declarat intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca presedintele PSD a participat la mai multe intalniri formale si.

Victor Ponta il ataca din nou pe Dragnea: A confiscat Partidul si il foloseste doar pentru puterea personala

Liviu Dragnea si Cartelul de la Teldrum au confiscat PSD si il folosesc doar pentru puterea personala, pentru bani si protectie in fata legii, afirma Victor Ponta intr-o postare publicata, miercuri, pe pagina personala de Facebook.

Ponta: intre Dragnea si Iohannis e un blat! De cate ori l-ati auzit pe Dragnea ca spune ceva rau de presedinte? (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca exista o intelegere intre seful PSD Liviu Dragnea si presedintele Klaus Iohannis. Domnul Iohannis, dupa cat de mult si-a dorit guvernul sau.

Victor Ponta, mesaj furibund pe Facebook. Tara noastra isi bate joc de aceasta relatie

Victor Ponta a postat un mesaj categoric pe Facebook, abordand subiectul relatiei Romaniei cu China. Fostul premier sustine ca tara noastra isi bate joc de aceasta relatie si de ceea ce s-a.

Victor Ponta, anunt important privind alegerile prezidentiale din 2019

Deputatul Victor Ponta a declarat joi, la Targu-Jiu, ca formatiunea politica Pro Romania va avea un candidat la alegerile prezidentiale din 2019. Pro Romania va avea un candidat la.

Partidul Pro Romania, al lui Victor Ponta, va avea un candidat la alegerile prezidentiale din 2019

Deputatul Victor Ponta a declarat joi, la Targu-Jiu, ca formatiunea politica Pro Romania va avea un candidat la alegerile prezidentiale din 2019.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )