Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt cele care ne-au tot amanat cu aderarea la zona Schengen

B1 B1,
Victor Ponta: Tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt cele care ne-au tot amanat cu aderarea la zona Schengen

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care afirma ca este de acord cu declaratia ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, si anume ca aderarea Romaniei la spatiul. continuă pe B1

Victor Ponta: Putem sa primim pana la 1500 de refugiati, se va decide in CSAT. Trebuie sa fim solidari cu ce se intampla in Europa, insa nu doar la obligatii ci si la drepturi

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Romania trebuie sa fie solidara cu ce se intampla la ora actuala in Europa si, in acest context, poate sa primeasca refugiati in limita a 1500 de locuri, dintre care circa 200 au fost deja ocupate. Seful Executivului a aratat ca solidaritatea inseamna atat obligatii cat si drepturi, subliniind ca tocmai tarile care acum ne cer sa fim solidari in problema refugiatilor sunt tarile care ne-au tot amanat cu Schengen.

Iohannis: Nu mi-am schimbat parerea in ceea ce priveste demisia lui Victor Ponta si ma astept sa se intample la un moment dat. Colaborarea este variabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca isi mentine parerea in ceea ce priveste demisia premierului Victor Ponta, demisie pe care i-a cerut-o in data de 5 iunie, in contextul in care acesta este.

Victor Ponta: Romanii muncesc mai mult, isi platesc taxele si banii se duc in special catre 8234;Sanatate8236; si 8234;Educatie8236;

Victor Ponta lauda romanii care isi platesc taxele, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook. Banii, spune premierul, se duc cu precadere in Sanatate si Educatie. Romanii muncesc mai mult, isi.

Victor Ponta: Romania poate primi 1.500 de refugiati. Vrem sa fim solidari cu tarile europene la obligatii, dar si la drepturi (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, in acest moment, Romania poate primi 1. 500 de imigranti. De asemenea, Ponta a mai explicat ca doreste ca Romania sa fie solidara cu tarile europene la obligatii, dar.

Blaga, atac la Victor Ponta: Tinerii politicieni sa nu ajunga ca el

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga le cer tinerilor liberali sa nu il copieze pe Victor Ponta pentru ca este un exemplu nefericit, reprezentand esecul clar al tanarului politician ajuns acolo.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe edil.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe edil.

Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, nu are mai multe informatii despre cazul primarului general Sorin Oprescu decat ce s-a aratat la televizor. Totusi, Ponta a precizat ca nu o sa zica nimic rau de.

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

Victor Ponta: Voi discuta cu Iohannis referitor la migrantii care pot veni in Romania. Avem capacitatea de a adaposti 1500 1700 de persoane

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numarului de migranti pe care ii va putea primi Romania si ca il va informa pe seful statului ca in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )