Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta: Traian Basescu mi-a zis ca nu promulga bugetul si ca il va trimite la Parlament in ultima zi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Traian Basescu mi-a zis ca nu promulga bugetul si ca il va trimite la Parlament in ultima zi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat, marti, in contextul intalnirii de la Palatul Cotroceni, ca nu va promulga Legea bugetului de stat si ca o va trimite Parlamentului spre o noua dezbatere in ultima zi a termenului legal prevazut de Constitutie. continuă pe Hotnews

Ponta: Basescu mi-a zis ca nu promulga bugetul si ca il va trimite la Parlament in ultima zi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu va promulga Legea bugetului de stat si ca o va trimite Parlamentului spre o noua dezbatere in.

Ponta: Basescu mi-a zis ca nu promulga bugetul si ca il va trimite la Parlament in ultima zi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat, marti, in contextul intalnirii de la Palatul Cotroceni, ca nu va promulga Legea bugetului de stat si ca o va trimite Parlamentului spre o noua dezbatere in ultima zi a termenului legal prevazut de Constitutie.

Ponta: Basescu mi-a zis ca nu promulga bugetul.

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat, marti, in contextul intalnirii de la Palatul Cotroceni, ca nu va promulga Legea bugetului de stat si ca o va trimite Parlamentului spre o noua dezbatere in ultima zi a termenului legal prevazut de Constitutie, relateaza Mediafax. Seful statului a precizat, in mai multe randuri, ca va respinge Legea bugetului de stat in conditiile in care acesta contine cresterea accizei la carburant. In urma cu o saptamana, .

Victor Ponta sustine ca Lucian Bolcas nu mai candideaza la Curtea Constitutionala din cauza amenintarilor lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Lucian Bolcas, acuzat de atitudini anti-semite, nu a mai dorit sa candideze la Curtea Constitutionala din cauza aversiunii si a amenintarilor lui Traian Basescu.

VIDEO Victor Ponta sustine ca Lucian Bolcas nu mai candideaza la Curtea Constitutionala din cauza amenintarilor lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Lucian Bolcas, acuzat de atitudini anti-semite, nu a mai dorit sa candideze la Curtea Constitutionala din cauza aversiunii si a amenintarilor lui Traian Basescu.

Zgonea: Traian Basescu si PDL duc o campanie mincinoasa care il vizeaza pe premierul Victor Ponta

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, afirma, duminica, pe Facebook, ca Traian Basescu si PDL duc o campanie mincinoasa, care il vizeaza pe premierul Victor Ponta, el precizand si ca liderul grupului PDL,.

Gigel Sorinel Stirbu si Toni Grebla au depus juramantul la Palatul Cotroceni, Crin Antonescu si Victor Ponta nu s-au salutat

Liberalul Gigel Sorinel Stirbu a depus marti, la Palatul Cotroceni, juramantul de ministru al Culturii, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a sefilor celor doua camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, si a premierului Victor Ponta. De notat ca Antonescu si cu Ponta nu au dat mana.

UPDATE Reuniunea CSAT s-a incheiat in jurul orei 16.00. Participa si premierul Victor Ponta

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a intrunit marti, incepand cu ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Traian Basescu. La sedinta a participat si premierul Victor Ponta. Vezi in articol ce subiecte se afla pe ordinea de zi a sedintei.

Victor Ponta: USL nu se va rupe. Au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca in pofida unei tensiuni in interiorul USL-ului, coalitia de guvernamant nu se va rupe, principala miza a uniunii fiind sa scape romanii de Traian Basescu, lucru care momentan nu s-a intamplat.

Victor Ponta: Propaganda sistemului Basescu va baga oamenii in inchisori inca 11 luni

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei Biroul Politic National al PSD, la care presa a avut acces, ca propaganda sistemului Basescu va face rau si va baga oamenii in inchisori inca 11 luni de acum incolo, cat va dura mandatul actului sef de stat, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )