Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigel Sorinel Stirbu si Toni Grebla au depus juramantul la Palatul Cotroceni, Crin Antonescu si Victor Ponta nu s-au salutat

Hotnews Hotnews,
 Gigel Sorinel Stirbu si Toni Grebla au depus juramantul la Palatul Cotroceni, Crin Antonescu si Victor Ponta nu s-au salutat

Liberalul Gigel Sorinel Stirbu a depus marti, la Palatul Cotroceni, juramantul de ministru al Culturii, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a sefilor celor doua camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, si a premierului Victor Ponta. De notat ca Antonescu si cu Ponta nu au dat mana. continuă pe Hotnews

Toni Grebla depune juramantul la Cotroceni, pentru CCR, la ora 16.15.

Toni Grebla va depune marti juramantul pentru functia de judecator CCR, la ora 16. El a fost numit de senat. Citeste si: Toni Grebla, votat de Senat ca judecator la CCR Senatorul PSD Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului. Candidatura sa a intrunit 123 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o abtinere. Votul a fost electronic secret. PDL a parasit plenul Senatului la votul pentru Toni Grebla pentru ca nu au fost .

Toni Grebla a depus juramantul la Cotroceni. Ce i-a spus Basescu.

Toni Grebla a depus marti juramantul pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala Romana, la Palatul Cotroceni. Presedintele Traian Basescu l-a felicitat, marti, pe Toni Grebla pentru numirea in functia de judecator al CCR, apreciind ca prezenta acestuia in cadrul institutiei esteun castig. Citeste si: Toni Grebla, votat de Senat ca judecator la CCR Senatorul PSD Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului. Candidatura sa .

Toni Grebla a depus juramantul pentru CCR. Basescu: Prezenta dumneavoastra este un castig pentru Curte

Senatorul PSD Toni Grebla a depus marti, la Palatul Cotroceni, juramantul pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei. Grebla a fost propus dupa ce Lucian Bolcas, precendentul propus,.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gigel Stirbu in functia de ministru al Culturii. Acesta va depune juramantul la ora 16.00 / La 16.15, va depune juramantul Toni Grebla, in functia de judecator la CCR

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de numire a lui Gigel-Sorinel Stirbu in functia de ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala. Potrivit programului de marti al sefului statului, anuntat pe site-ul Presedintiei, Stirbu va depune juramantul pentru investirea in functia de ministru la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. Aceasta ceremonie va fi urmata de cea de depunere a juramantului de investitura in functia de judecator la Curtea Constitutionala de catre senatorul Toni Grebla, la ora 16.

Gigel Stirbu a depus juramantul ca ministru al Culturii

Update 16. 30 - Gigel Stirbu si Toni Grebla si-au depus cu intarziere de jumatate de ora juramintele de ministru al Culturii si, respectiv, membru al Curtii Constitutionale. Juramantul lui Gigel Stirbu a.

Gigel Stirbu a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Culturii

Update 16:26 Gigel Stirbu a depus la Palatul Cotroceni juramantul de investitura in functia de ministru al Culturii, iar presedintele tarii i-a urat mult succes in noua functie.

Toni Grebla, propunerea Senatului pentru Curtea Constitutionala

Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen, fiind programat pentru luni seara, potrivit surselor de presa. --- * Update 16:29 Comisia Juridica din Senat - raport favorabil numirii lui Toni Grebla la CCR Comisia Juridica din Senat a decis, astazi, cu unanimitate de voturi, sa inainteze plenului un raport favorabil pentru numirea lui Toni Grebla in functia de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei.

UPDATE. VIDEO. Toni Grebla, votat de Senat ca judecator la CCR.

UPDATE: Senatorul PSD Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului. Candidatura sa a intrunit 123 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o abtinere. Votul a fost electronic secret. PDL a parasit plenul Senatului la votul pentru Toni Grebla pentru ca nu au fost convocati, in comisie, la audierea acestuia. UPDATE: Senatorul Toni Grebla a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, .

UPDATE. Toni Grebla, aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru CCR.

UPDATE: Toni Grebla a spus ca este onorat de propunerea PSD. Senatorul a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, conform B1. --- Senatorul Toni Grebla este propunerea PSD pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala, in locul lui Lucian Bolcas, conform surselor citate B1. Noul judecator al CCR vine in locul Iuliei Motoc, care a fost aleasa magistrat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Mandatul noului judecator va dura .

UPDATE. VIDEO. Toni Grebla, aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru CCR.

UPDATE: Senatorul Toni Grebla a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, conform Mediafax. Anuntul a fost facut la finalul sedintei Comisiei juridice de presedintele Tudor Chiuariu. Toni Grebla a declarat ca este o imensa responsabilitate si nu este usor sa te desparti de o activitate in Senat, timp de multi ani. Eu, in intreaga mea activitate, m-am ghidat de cele mai multe ori nu dupa dorinte individuale sau dupa dorinte de grup. Intotdeauna .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )