Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta: TVR, televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cele mai mari datorii si cu cea mai mica audienta

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: TVR, televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cele mai mari datorii si cu cea mai mica audienta

Victor Ponta: TVR, televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cele mai mari datorii si cu cea mai mica audienta. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta: TVR are cele mai mari datorii si cea mai mica audienta

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini cu ce poate TVR, dar cu respect fata de banii publici, premierul adaugand ca nu crede ca trebuie marita nicio taxa.

Cel mai mare iaht din lume a fost lansat la apa. A costat aproape 360 de milioane de euro si poate gazdui 74 de persoane

Cel mai mare iaht din lume a fost lansat la apa. Nava apartine lui Andrei Igorevici Melnicenko, un miliardar rus care a comandat fabricarea unui model unic in lume, care costa aproape 360 de milioane de euro.

Cel mai mare mister al Evului Mediu autohton: unde au disparut coroanele tuturor voievozilor romani. Valoarea lor, estimata la zeci de milioane de euro

In majoritatea reprezentarilor, in special de pe zidurile manastirilor, voievozii romani sunt infatisati purtand coroane complexe, cel mai probabil realizate din aur si batute cu pietre scumpe. Pretioasele podoabe care incununau fruntea domnitorilor la incoronare au disparut fara urma.

Legendele infricosatoare despre balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania. Se ascunde in pamant sapte ani si reapare sub forma unui monstru

Printre stancile si maracinisurile din Dobrogea se ascunde cel mai mare sarpe din Romania, balaurul dobrogean. Lungimea lui, care poate ajunge si la 1,60 metri, i-a creat un renume nefast.

VIDEO Tabara de la Magura, cel mai mare ansamblu de sculpturi in aer liber din Romania, vazuta de la inaltime

Se implinesc 45 de ani de la prima editie a taberei de sculptura de la Magura, judetul Buzau. A fost organizata in perioada 1970 - 1985, la initiativa sculptorului Gheorghe Coman, pentru a marca 16 secole de la prima atestare documentara a orasului Buzau. in cele 16 editii, la Magura au lucrat 163 de sculptori, in urma carora au ramas 256 de lucrari in piatra, formand cel mai mare ansamblu national de sculptura in aer liber din tara.

Care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Declaratiile surprinzatoare ale batranilor

Karl Pillemer, profesor la Universitatea Cornell, a vrut sa afle care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Astfel, el a coordonat un studiu, la care au participat peste o mie de persoane de peste 65 de ani din Statele Unite.

A inceput cel mai mare festival al berii din lume. Peste 6 milioane de vizitatori sunt asteptati la Oktoberfest; securitate sporita din cauza crizei imigrantilor

Cel mai mare festival al berii din lume, Oktoberfest, a inceput sambata dupa-amiaza in capitala bavareza Munchen. Peste 6 milioane de vizitatori sunt asteptati in cadrul festivalului, insa desfasurarea editiei din acest an este ingreunata de criza imigrantilor; 500 de politisti au fost desfasurati in principala gara din Munchen pentru a preintampina orice eventuale incidente.

Victor Ponta, la aniversare: marirea, decaderea si greselile

Acum un an, pe vremea asta, Victor Ponta isi sarbatorea ziua pe cel mai mare stadion al tarii Arena Nationala. Era premier, sef de partid si candidat cu cele mai mari sanse la Presedintie. Azi este trimis in judecata pentru fapte penale, premier tehnocrat si doar simplu membru de partid hartuit de adversari si faultat de colegii si aliatii sai.

Cel mai mare fan al lui Elvis Presley este un...

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )