Libnet.ro
UNICEF

12:45

A inceput cel mai mare festival al berii din lume. Peste 6 milioane de vizitatori sunt asteptati la Oktoberfest; securitate sporita din cauza crizei imigrantilor

Adevărul Adevărul,
A inceput cel mai mare festival al berii din lume. Peste 6 milioane de vizitatori sunt asteptati la Oktoberfest; securitate sporita din cauza crizei imigrantilor

Cel mai mare festival al berii din lume, Oktoberfest, a inceput sambata dupa-amiaza in capitala bavareza Munchen. Peste 6 milioane de vizitatori sunt asteptati in cadrul festivalului, insa desfasurarea editiei din acest an este ingreunata de criza imigrantilor; 500 de politisti au fost desfasurati in principala gara din Munchen pentru a preintampina orice eventuale incidente. continuă pe Adevărul

Boxerul american Floyd Mayweather este cel mai bine platiti sportiv din lume, cu venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015

Boxerul american Floyd Mayweather a avut venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015, fiind cel mai bine platit sportiv din lume, informeaza Forbes. Mayweather l-a devansat astfel pe.

FOTO. Forbes. Cine este cel mai bine platit fotomodel din lume

Brazilianca Gisele Bundchen conduce si in acest an clasamentul Forbes al celor mai bine platite fotomodele din lume, datorita celor 44 de milioane de dolari pe care i-a castigat.

Cel mai mare gest filantropic din istoria sportului canadian: Un hocheist a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal

Hocheistul canadian Pernell Karl Subban a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal, gestul filantropic fiind considerat a fi cel mai mare din istoria sportului canadian, potrivit postului TVA.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Mayweather, care si-a anuntat luna aceasta retragerea din activitate, il devanseaza in aceasta ierarhie pe marele sau rival, filipinezul Manny Pacquiao.

Pentru a noua oara! Gisele Bundchen, cel mai bine platit supermodel din lume

Se tot zvoneste ca este pe punctul sa divorteze de sotul ei, dar daca in dragoste lucrurile nu-i merg ca pe roate, nu acelasi lucru se poate spune despre cariera.

Cel mai mare papuc din lume poate fi admirat in Piata Sfatului

Zilele culturale maghiare aduc in acest weekend un targ culinar cu specific unguresc, dar si multe surprize. Marea atractie va fi cel mai mare papuc din lume care va fi expus in Piata Sfatului.

Ryanair vrea sa devina cel mai mare operator aerian low-cost din lume pana in 2024

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri.

Este cea mai buna atractie turistica din lume si cel mai probabil nu ai fost aici. Doar 1.268 de romani o viziteaza

Templul hindus Angkor Wat din Cambodgia a fost numit cea mai buna atractie turistica din lume de catre ghidul Lonely Planet , iar anul acesta doar 1. 268 de romani ajung sa-l viziteze. Cifra este extrem de mica daca ne gandim ca in Grecia, cea mai.

(P) Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania - Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM

In perioada 19 23 septembrie are loc la ROMEXPO evenimentul anului pentru piata de mobilier din Romania targul BIFE-SIM. Companii din Romania si din strainatate, sute de modele, mii de piese, zeci de stiluri, informatii pentru.

Care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Declaratiile surprinzatoare ale batranilor

Karl Pillemer, profesor la Universitatea Cornell, a vrut sa afle care este cel mai mare regret pe care il au oamenii la sfarsitul vietii. Astfel, el a coordonat un studiu, la care au participat peste o mie de persoane de peste 65 de ani din Statele Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )