Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta: Votul Varuja Vosganian - o mare greseala, Alianta Blaga / Gorghiu / Geoana / Vanghelie isi arata prioritatile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Votul Varuja Vosganian - o mare greseala, Alianta Blaga / Gorghiu / Geoana / Vanghelie isi arata prioritatile

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a postat un mesaj in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, pe Twitter: Votul in cazul Vosganian, o mare greseala. Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie.

Victor Ponta: Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa!

Premierul Victor Ponta si-a exprimat parerea, joi, fata de votul senatorilor de a nu-i ridica imunitatea lui Varujan Vosganian. Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa! Noua .

Victor Ponta, despre votul din Parlament pentru membrii Curtii de Conturi: Majoritate mai mult decat clara, da?

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe contul sau de Twitter ca majoritatea din Parlament este inca stabila, avand in vedere votul pentru membrii Curtii de Conturi. Propunerile PSD pentru functiile de.

Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nu garanteaza ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Acordul de incetare a focului incheiat joi la Minsk este privit cu scepticism de catre premierul Victor Ponta. Primul ministru roman, aflat in vizita oficiala la Washington, a declarat ca acordul semnat astazi.

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta cat timp va fi plecat in SUA

Gabriel Oprea ii va tine locul premierului Victor Ponta, timp de o saptamana, cat acesta va fi plecat din tara. Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, el urmand sa.

Victor Ponta dupa intalnirea cu delegatia FMI: Nu am semnat scrisoarea cu FMI pentru ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara / Avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI / In aprilie, o noua rund

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI, o noua runda de negocieri urmand sa aiba loc in luna aprilie. Primul ministru a anuntat ca scrisoarea cu FMI nu a fost semnata din cauza ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara. Nu credem ca e bine pentru Romania, motiv pentru care nu am semnat scrisoarea. Ponta a tinut sa sublinieze ca intr-adevar, nu avem scrisoare, insa acordul e in vigoare.

Victor Ponta vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015

Victor Ponta a declarat luni ca vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015, pe fondul unor conditii regionale foarte dificile. Ponta nu a spus daca e vorba despre un nou proiect legislativ sau de proiectul mai vechi existent in Parlament, dar a declarat ca normele legislative sunt foarte vechi, din 1990, si vedem ca au loc transformari importante.

Vom avea sau nu acord nou cu FMI? Victor Ponta si ministrul finantelor fac o conferinta de presa la ora 13.00

Premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Darius Valcov, vor sustine astazi o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, anunta biroul de presa al Executivului. Conferinta vine la finalul negocierilor dintre Guvern si Fondul Monetar International, si este de asteptat ca Ponta sa anunte daca Romania va incheia sau nu cu FMI un nou acord.

incep incorporarile? Iata ce a raspuns premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a infirmat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, zvonul potrivit caruia ar incepe incorporarile in Romania. Nu exista un demers al Guvernului pentru incorporare. As fi stiut,.

incep incorporarile? Iata ce au declarat premierul Victor Ponta si ministrul Apararii, Mircea Dusa

Premierul Victor Ponta a infirmat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, zvonul potrivit caruia ar incepe incorporarile barbatilor in armata. Seful Guvernului a precizat ca, in Romania, nu a inceput.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )