Libnet.ro
UNICEF

22:15

incep incorporarile? Iata ce au declarat premierul Victor Ponta si ministrul Apararii, Mircea Dusa

Antena3 Antena3,
incep incorporarile? Iata ce au declarat premierul Victor Ponta si ministrul Apararii, Mircea Dusa

Premierul Victor Ponta a infirmat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, zvonul potrivit caruia ar incepe incorporarile barbatilor in armata. Seful Guvernului a precizat ca, in Romania, nu a inceput. continuă pe Antena3

incep incorporarile? Iata ce a raspuns premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a infirmat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, zvonul potrivit caruia ar incepe incorporarile in Romania. Nu exista un demers al Guvernului pentru incorporare. As fi stiut,.

Vom avea sau nu acord nou cu FMI? Victor Ponta si ministrul finantelor fac o conferinta de presa la ora 13.00

Premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Darius Valcov, vor sustine astazi o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, anunta biroul de presa al Executivului. Conferinta vine la finalul negocierilor dintre Guvern si Fondul Monetar International, si este de asteptat ca Ponta sa anunte daca Romania va incheia sau nu cu FMI un nou acord.

Nu am ajuns la un acord cu institutiile financiare internationale

Guvernul nu a ajuns la un acord cu FMI si CE in actuala misiune de evaluare, cele doua institutii cerand cresterea abrupta a pretului la gaze pentru populatie si CET-uri, din aprilie, si restructurarea masiva a companiilor energetice Hunedoara si Oltenia, a anuntat ieri premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nu garanteaza ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Acordul de incetare a focului incheiat joi la Minsk este privit cu scepticism de catre premierul Victor Ponta. Primul ministru roman, aflat in vizita oficiala la Washington, a declarat ca acordul semnat astazi.

Victor Ponta, dupa discutiile cu FMI: Nu ne-am inteles asupra cresterii pretului la gaze si restructurari in industria producatoare de carbune

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa intalnirea cu delegatia Fondului Monetar International ca au fsot doua subiecte pe care acestia nu s-au inteles: cresterea pretului la gaze si restructurarea din.

Victor Ponta, dupa discutiile cu FMI: Nu ne-am inteles asupra cresterii pretului la gaze si restructurari in industria producatoare de carbune (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa intalnirea cu delegatia Fondului Monetar International ca au fsot doua subiecte pe care acestia nu s-au inteles: cresterea pretului la gaze si restructurarea din.

Victor Ponta, live din Washington: Romania, partener de incredere in regiune pentru SUA

Premierul Victor Ponta a discutat la Washington cu reprezentantii unor mari companii americane. Seful Guvernului a participat la masa rotunda organizata de catre American-Romanian Business Council.

Victor Ponta: Romania, partener de incredere in regiune pentru SUA

Premierul Victor Ponta a discutat la Washington cu reprezentantii unor mari companii americane. Seful Guvernului a participat la masa rotunda organizata de catre American-Romanian Business Council. Companiile.

Victor Ponta: Votul Varuja Vosganian - o mare greseala, Alianta Blaga / Gorghiu / Geoana / Vanghelie isi arata prioritatile

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a postat un mesaj in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile.

Victor Ponta: Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa!

Premierul Victor Ponta si-a exprimat parerea, joi, fata de votul senatorilor de a nu-i ridica imunitatea lui Varujan Vosganian. Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa! Noua .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,283 seconds )