Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele Romaniei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele Romaniei

Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au fost invitatii Alessandrei Stoicescu, sambata seara, la QA, dupa lansarea grandioasa in cursa pentru Cotroceni. E o zi speciala nu pentru mine,. continuă pe Antena3

Victor Ponta, pe Arena Nationala: Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor. Vreau sa reusim Marea Unire (VIDEO)

Victor Ponta si-a lansat candidatura la Presedintie, sambata, pe Arena Nationala, in prezenta a 70. 000 de oameni, chiar de ziua sa de nastere. El le-a transmis romanilor ca isi doreste o Romanie unita.

Victor Ponta: S-au construit in 10 ani numai ziduri. Veniti alaturi de mine sa daramam acele ziduri!

Premierul Victor Ponta a punctat, in discursul sau de lansare in campania prezidentiala, ca doreste sa fie presedintele tuturor romanilor, ca este convins ca romanii pot realiza foarte multe lucruri.

Victor Ponta a depus lista cu semnaturile pentru candidatura la prezidentiale. Discutia despre ofiteri acoperiti, o mica petarda de campanie

Premierul Victor Ponta a depus miercuri la Biroul Electoral Central lista cu semnaturile pentru sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale, afirmand ca discutia lansata de presedintele Traian Basescu legata de existenta unui ofiter acoperit al serviciilor secrete in randul candidatilor este doar o mica petarda de campanie.

Premierul Victor Ponta, la Adevarul Live: Vrem ca Republica Moldova sa fie membra UE pana in 2019

Premierul Victor Ponta este invitat vineri, incepand cu ora 12. 00, la emisiunea Adevarul Live, unde raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

Premierul Victor Ponta si ministrii finantelor si agriculturii prezinta evaluarea efectelor reducerii TVA la paine

Premierul Victor Ponta participa, de la ora 10. 00, la Ministerul Agriculturii, la prezentarea evaluarii ex - post a efectelor macroeconomice ale reducerii TVA la faina, paine si specialitati de panificatie, alaturi de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, si ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT principalele declaratii .

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Victor Ponta: Nu o sa-l accept niciodata pe Traian Basescu prim-ministru

Premierul Victor Ponta isi mentine ideea ca, in cazul in care va fi ales presedinte, trebuie ca viitorul prim-ministru sa nu fie unul dintre liderii PSD. Premierul a mai spus ca Liviu Dragnea este de acord cu.

Victor Ponta: Usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania. Deocamdata este singura putere care nu raspunde atunci cand greseste

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca, usor-usor, justitia ramane singura putere din Romania, subliniind ca isi doreste, ca cetatean, ca acest domeniu sa fie mai eficient si responsabil atunci cand greseste, transmite Agerpres. De asemenea, premierul considera ca evenimentele din 10 decembrie anul trecut, zi denumita martea neagra, cand in Parlament au fost adoptate o serie de proiecte de legi controversate privind sistemul de justitie, au reprezentat o foarte buna operatiune de propaganda.

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central: Sunt cel mai riguros candidat, de aceea sunt si primul (AUDIO)

Premierul Victor Ponta si-a depus, miercuri seara, candidatura la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu. Alaturi de cei doi.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )