Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie URIASA. Astra Giurgiu invinge West Ham si se califica in grupele Europa League

România Liberă România Liberă,
Victorie URIASA. Astra Giurgiu invinge West Ham si se califica in grupele Europa League

Astra Giurgiu a reusit o calificare de senzatie in grupele Europa League la fotbal, joi seara, dupa ce a invins formatia engleza West Ham United cu scorul de 1-0. continuă pe România Liberă

Astra Giurgiu invinge West Ham si se califica in Europa League

Astra a castigat meciul din mansa secunda din play-off-ul Europa League, impotriva West Ham si s-a calificat in Europa League. Teiexira a marcat pentru Astra in minutul 45 si giurgiuvenii.

Performanta senzationala: Astra a eliminat-o pe West Ham din cupele europene pentru a doua oara consecutiv si s-a calificat in grupele Ligii Europa

Campioana Astra Giurgiu s-a calificat in grupele Ligii Europa, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa engleza West Ham United, in mansa secunda a play-off-ului competitiei. Acesta este al doilea an consecutiv in care Astra o elimina pe West Ham.

Astra Giurgiu, calificare senzationala in grupele Europa League cu victorie la Londra

Astra Giurgiu o eliminat pentru al doilea an consecutiv pe West Ham United din Europa League si de aceasta data se califica in grupele competitiei. Dupa 1-1 la Bucuresti in tur, campioana Romaniei s-a impus cu 1-0 in returul de pe Stadionul Olimpic din Londra. Felipe Teixeira a marcat golul calificarii la ultima faza a primei reprize.

Astra - West Ham, scor 1-0. Astra se califica in Europa League

Meciul dintre Astra si West Ham s-a terminat cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Teixeira, in minutul 44. Cu toate acestea, englezii au avut numeroase ocazii de-a lungul meciului, pe.

MINUT cu MINUT West Ham United-Astra Giurgiu 0-1 in playoff-ul Europa League

Ati urmarit in aceasta pagina live text de la ora 21:45 returul dintre West Ham United si Astra Giurgiu, meci programat in playoff-ul Europa League. In tur, la Giurgiu, a fost 1-1.

Avancronica meciului West Ham United-Astra Giurgiu

Pentru Astra Giurgiu meciul de la Londra este unul de totul sau nimic in ceea ce priveste parcursul european din acest sezon, unul inceput cu speranta calificarii in grupele Ligii Campionilor.

Fucking Romanian Farmers: Un fan al lui West Ham jigneste grav romanii suparat de infrangerea echipei favorite cu Astra (VIDEO)

Un fan al echipei engleze West Ham a fost intervievat dupa meciul pierdut de echipa sa 1-0 cu Astra Giurgiu. Suparat si revoltat pentru ca trupa pe care o sustine a fost eliminata din cupele europene, acesta a.

Sumudica, dezlantuit la conferinta de presa dupa meciul cu West Ham

Bucuros pentru calificarea in grupele Europa League, Marius Sumudica a facut spectacol la conferinta de presa care a urmat meciului cu West Ham United.

Pe Astra Giurgiu o asteapta infernul la Londra

Astra Giurgiu a pornit spre Londra pentru a forta calificarea in grupele Europa League contra celor de la West Ham.

S-a finalizat tragerea la sorti in Europa League. Cu cine au picat in grupe Steaua si Astra Giurgiu

Dupa ce, cu o seara inainte, reusisera sa se califice in grupele Europa League, dupa ce i-au invins pe teren propriu pe britanicii de la West Ham, giurgiuvenii de la Astra au aflat vineri cu cine vor juca in grupa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2795 seconds )