Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sumudica, dezlantuit la conferinta de presa dupa meciul cu West Ham

Online Sport Online Sport,
Sumudica, dezlantuit la conferinta de presa dupa meciul cu West Ham

Bucuros pentru calificarea in grupele Europa League, Marius Sumudica a facut spectacol la conferinta de presa care a urmat meciului cu West Ham United. continuă pe Online Sport

Marius Sumudica, despre suporterul roman batut la meciul cu West Ham: Nici noi nu suntem usi de biserica atunci cand depasim granitele tarii

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, a vorbit pentru Stirile B1TV despre calificarea echipei sale in grupele Europa League si a comentat si informatia ca un fan roman a fost batut pe.

Sumudica, ca femeile la menstruatie: ce a facut antrenorul la conferinta de dupa victoria cu West Ham. Toate reactiile

Campioana Romaniei a reusit un rezultat magnific: a eliminat o formatie din Premier League. Un tip excentric, tehnicianul Astrei, pur si simplu, a innebunit de bucurie, a pupat gazonul dupa fluierul de final si a facut spectacol la intalnirea cu ziaristii.

E cea mai fericita zi din viata mea. Se poate compara doar cu ziua in care mi s-au nascut copiii. Marius Sumudica, in culmea bucuriei dupa calificarea Astrei in Europa League

Astra a realizat surpriza serii dupa ce a a eliminat-o pentru al doilea an la rand pe West Ham United si s-a calificat in Europa League. Dupa 1-1 in tur, campioana Romaniei s-a impus.

Fucking Romanian Farmers: Un fan al lui West Ham jigneste grav romanii suparat de infrangerea echipei favorite cu Astra (VIDEO)

Un fan al echipei engleze West Ham a fost intervievat dupa meciul pierdut de echipa sa 1-0 cu Astra Giurgiu. Suparat si revoltat pentru ca trupa pe care o sustine a fost eliminata din cupele europene, acesta a.

Astra - West Ham, scor 1-0. Astra se califica in Europa League

Meciul dintre Astra si West Ham s-a terminat cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Teixeira, in minutul 44. Cu toate acestea, englezii au avut numeroase ocazii de-a lungul meciului, pe.

Performanta senzationala: Astra a eliminat-o pe West Ham din cupele europene pentru a doua oara consecutiv si s-a calificat in grupele Ligii Europa

Campioana Astra Giurgiu s-a calificat in grupele Ligii Europa, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa engleza West Ham United, in mansa secunda a play-off-ului competitiei. Acesta este al doilea an consecutiv in care Astra o elimina pe West Ham.

Victorie URIASA. Astra Giurgiu invinge West Ham si se califica in grupele Europa League

Astra Giurgiu a reusit o calificare de senzatie in grupele Europa League la fotbal, joi seara, dupa ce a invins formatia engleza West Ham United cu scorul de 1-0.

IMAGINI DE O VIOLENTA RARA: Un suporter roman, batut in tribunele Stadionului Olimpic din Londra in timpul meciului West Ham - Astra. Stewarzii nu au avut nicio reactie (VIDEO)

Bataie in toata regula in timpul meciului dintre West Ham si Astra din playofful Europa League. Un spectator a fost batut de suporterii din jurul sau, in timp ce stewarzii de pe stadion priveau.

MINUT cu MINUT West Ham United-Astra Giurgiu 0-1 in playoff-ul Europa League

Ati urmarit in aceasta pagina live text de la ora 21:45 returul dintre West Ham United si Astra Giurgiu, meci programat in playoff-ul Europa League. In tur, la Giurgiu, a fost 1-1.

Avancronica meciului West Ham United-Astra Giurgiu

Pentru Astra Giurgiu meciul de la Londra este unul de totul sau nimic in ceea ce priveste parcursul european din acest sezon, unul inceput cu speranta calificarii in grupele Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )