Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astra - West Ham, scor 1-0. Astra se califica in Europa League

B1 B1,
Astra - West Ham, scor 1-0. Astra se califica in Europa League

Meciul dintre Astra si West Ham s-a terminat cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Teixeira, in minutul 44. Cu toate acestea, englezii au avut numeroase ocazii de-a lungul meciului, pe. continuă pe B1

Astra Giurgiu invinge West Ham si se califica in Europa League

Astra a castigat meciul din mansa secunda din play-off-ul Europa League, impotriva West Ham si s-a calificat in Europa League. Teiexira a marcat pentru Astra in minutul 45 si giurgiuvenii.

Performanta senzationala: Astra a eliminat-o pe West Ham din cupele europene pentru a doua oara consecutiv si s-a calificat in grupele Ligii Europa

Campioana Astra Giurgiu s-a calificat in grupele Ligii Europa, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa engleza West Ham United, in mansa secunda a play-off-ului competitiei. Acesta este al doilea an consecutiv in care Astra o elimina pe West Ham.

MINUT cu MINUT West Ham United-Astra Giurgiu 0-1 in playoff-ul Europa League

Ati urmarit in aceasta pagina live text de la ora 21:45 returul dintre West Ham United si Astra Giurgiu, meci programat in playoff-ul Europa League. In tur, la Giurgiu, a fost 1-1.

Campioana Romaniei se va vedea in toata Europa: surpriza in privinta postului care va televiza West Ham Astra

Dupa ce niciun post romanesc nu s-a aratat interesat de transmisia meciului care poate trimite formatia giurgiuveana in grupele Ligii Europa, un canal international a cumparat drepturile.

Avancronica meciului West Ham United-Astra Giurgiu

Pentru Astra Giurgiu meciul de la Londra este unul de totul sau nimic in ceea ce priveste parcursul european din acest sezon, unul inceput cu speranta calificarii in grupele Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )