Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (6): De ce nu cumparam vaccin din Rusia?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (6): De ce nu cumparam vaccin din Rusia?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie. continuă pe Hotnews

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (5): Daca am avut COVID-19 mai trebuie sa-mi fac vaccin?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Cercetatorul Octavian Jurma, despre vaccinul anti-COVID-19: Eficienta si specificitatea lui sunt enorme si asta ne da o mare speranta ca vom eradica complet boala poate intr-un singur ciclu de vaccinare (VIDEO)

Medicul si cercetatorul Octavan Jurma a vorbit vineri seara, in tr-o interventie pe B1 TV, despre siguranta vaccinului impotriva noului coronavirus. Jurma a explicat faptul ca eficienta si specificitatea.

Ce trebuie sa stii despre vaccinul anti-COVID-19 de la Pfizer si BioNTech

In Regatul Unit va incepe vaccinarea impotriva COVID-19 dupa ce Agentia de Reglementare a Medicamentelor si Asistentei Medicale Medicines and Healthcare products Regulatory Agency - MHRA) din aceasta tara a aprobat pentru utilizare vaccinul produs de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )