Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Accident grav pe DN 7, provocat de un tanar intrat intr-o depasire ilegala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident grav pe DN 7, provocat de un tanar intrat intr-o depasire ilegala

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier provocat de un tanar care a intrat cu masina pe contrasens. Autoturismul pe care il conducea a izbit frontal o masina care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Pakistan. Cel putin 11 persoane au murit

Cel putin 11 persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite, joi dimineata, intr-o gara din localitatea pakistaneza Karachi, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit.

Accident GRAV cu zeci de masini pe A2! Trei persoane au murit, iar alte 36 au fost ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de interventie (FOTO,VIDEO)

Un grav accident a avut loc pe A2 in drepul kilometrului 67 pe sensul de deplasare spre Constanta, in apropierea localitatii Lehliu, in care au fost implicate 20 de masini, in urma caruia.

Primarul Gaestiului, accident grav de circulatie pe Valea Oltului

Primarul orasului Gaesti, Grigore Gheorghe, a fost implicat, miercuri, intr-un grav accident de circulatie pe Valea Oltului. Edilul se indrepta catre Alba Iulia, la o intalnire cu primarii din tara. Masina, condusa de soferul Primariei, a fost lovita frontal la localitatea Calimanesti, de un autoturism care s-a angajat intr-o depasire fara sa se asigure.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. O ambulanta pentru transportul victimelor multiple, din Ialomita, va transporta ranitii la spitale

Grav accident de circulatie la kilometru 67 al Autostrazii Soarelui. Patru persoane au murit, iar alte 20 sunt ranite. La locul tragediei s-a solicitat interventia paramedicilor SMURD si a medicilor din Ialomita.

Accident grav in Caras-Severin: Trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Grav accident la Bocsa in judetul Caras-Severin. Trei persoane au fost ranite grav dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren. Dubita a fost tarata peste 50 de metri pe.

VIDEO. Accident naval in Delta Dunarii. Sase medici sunt raniti, iar unul se afla in coma

In aceasta seara, in Delta Dunarii, in jurul orei 18. 30, a avut loc un accident naval in urma caruia sase medici sunt raniti, iar unul se afla in coma. O ambarcatiune cu 14 medici cardiologi din republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )