Libnet.ro
UNICEF

05:15

Accident grav in Caras-Severin: Trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

B1 B1,
Accident grav in Caras-Severin: Trei persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Grav accident la Bocsa in judetul Caras-Severin. Trei persoane au fost ranite grav dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren. Dubita a fost tarata peste 50 de metri pe. continuă pe B1

Accident rutier grav in Galati. Trei persoane au murit, 11 au fost ranite. A fost declansat planul rosu de interventie

Trei persoane au murit, iar alte 11, luni, intr-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei galatene Munteni, informeaza reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a judetului Galati, locotenent colonel Eugen Chirita.

Tulcea: 14 persoane au fost ranite, 6 dintre ele fiind duse la spital, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni

Paisprezece persoane au fost ranite, sase dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judetean Tulcea, dupa ce doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Dunare, la Mila 35, in judetul Tulcea.

Tulcea: 14 persoane au fost ranite, 6 dintre ele fiind duse la spital, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni

Paisprezece persoane au fost ranite, sase dintre acestea fiind transportate la Spitalul Judetean Tulcea, dupa ce doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Dunare, la Mila 35, in judetul Tulcea, informeaza News. ro.

Explozie intr-un bar din Sighisoara: Trei persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica in Sighisoara. Trei persoane au fost ranite grav dupa o explozie intr-un bar. Localul se afla chiar la parterul unui bloc. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea a.

UPDATE. 14 persoane au fost ranite, 6 dintre ele fiind duse la spital, dupa ciocnirea a doua ambarcatiuni in Delta Dunarii

Sase persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident naval pe Dunare, la Mila 35. Alte opt persoane au refuzat ingrijirile la o unitate medicala.

Sighisoara: Trei persoane au fost ranite intr-o explozie intr-un bar

Trei persoane au fost ranite, miercuri, intr-o explozie care a avut loc intr-un bar din Sighisoara. Deflagratia a fost cauzata de o butelie cu gaz.

ACCIDENT GRAV in SUA: Sase morti si zece raniti dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune (VIDEO)

Cel putin sase persoane au murit, iar altele zece au fost ranite dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune, in orasul american Baltimore, informeaza Mediafax. Un autoturism a fost lovit de un.

Accident grav pe traseul Chisinau-Sculeni: o persoana a murit, trei sunt la spital

O persoana a murit, iar altele trei au fost transportate la spital in stare grava dupa ce doua automobile s-au ciocnit violent luni dimineata, 31 octombrie, pe traseul Chisinau-Sculeni.

Un om al strazii A iNJUNGHIAT trei persoane, pe strada, in Sibiu! Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital

Un om al strazii din judetul Valcea a injunghiat trei persoane, doua femei si un taximetrist, pe strada, in Sibiu. Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital,.

Sibiu: Barbatul care a injunghiat trei persoane pe un bulevard intens circulat din oras, internat pentru 30 de zile la Spitalul de Psihiatrie

Barbatul care a injunghiat duminica seara trei persoane, pe un bulervard intens circulat din Sibiu, va fi internat la Spitalul de Psihiatrie. Decizia a fost luata marti de magistratii Judecatoriei Sibiu,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )