Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Accident rutier in Hunedoara: masina aruncata pe trotuar din impactul violent a ranit o femeie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident rutier in Hunedoara: masina aruncata pe trotuar din impactul violent a ranit o femeie

Accident rutier in Hunedoara: trei oameni au fost raniti in impactul dintre doua masini, petrecut in seara de joi, pe Bulevardul Traian din Hunedoara. Una dintre victime este o femeie care se deplasa pe trotuar si a fost lovita de o masina proiectata in afara carosabilului, in urma impactului. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe DN 7, provocat de un sofer imprudent. Barbatul a fost la un pas de moarte dupa o depasire ilegala

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 7, in zona localitatii Lesnic. Un sofer intrat pe contrasens a si a provocat o coliziune intre patru masini.

Actorul Anton Yelchin, cunoscut din noile filme Star Trek, a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit la 27 de ani, intr-un accident rutier, informeaza B1 TV. Actorul a fost strivit in urma impactului, potrivit.

Sase masini, implicate intr-un accident rutier produs in Capitala de un sofer baut

Sase masini au fost implicate intr-un accident rutier produs in noaptea de luni spre marti pe Calea Grivitei din Capitala, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut control masinii. Doua persoane au ajuns la spital.

Codul Rutier s-ar putea modifica din nou. La ce s-au mai gandit parlamentarii

Atunci cand un sofer contesta amenda primita, dosarul va fi preluat de instanta pe raza careia isi are domiciliul, nu ca in prezent, cand dosarul este trimis instantei din zona unde a fost savarsita abaterea. parlamentarii vor sa schimbe Codul Rutier si sa introduca acest amendament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )