Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Un american a fost salvat miraculos dupa ce a petrecut doua luni pe mare hranindu-se cu peste si apa de ploaie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un american a fost salvat miraculos dupa ce a petrecut doua luni pe mare hranindu-se cu peste si apa de ploaie

Un american dat disparut pe mare in urma cu peste doua luni a fost salvat miraculos joi de o nava in largul Statelor Unite, anunta paza de coasta, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Un american a fost salvat dupa ce a petrecut 66 de zile pe mare, supravietuind doar cu peste si apa de ploaie (VIDEO)

Louis Jordan, un american dat disparut pe mare la 29 ianuarie, a fost salvat miraculos joi de o nava in largul Statelor Unite, a anuntat paza de coasta, citata de AFP. Jordan, care, potrivit declaratiilor sale, a.

UPDATE Schimbari de program la Pro TV: Lectii de viata nu va mai fi difuzat de la ora 18.00. Decizia vine dupa doar doua editii cu audiente slabe

Emisiunea Pro TV Lectii de viata, care a inregistrat audiente mult sub asteptari in primele doua editii, de luni si marti, tragand in jos si audienta Stirilor de la ora 19. 00, va fi mutata din intervalul orar 18-19. 00, potrivit informatiilor HotNews. ro. UPDATE Din informatiile HotNews. ro, schimbarea va avea loc incepand de maine, 2 aprilie. O varianta de lucru, ce ar putea fi la randul sau schimbata, este ca Maruta sa revina pe vechiul sau interval, iar Lectii de viata sa fie difuzat de la 16.

A fost gasita cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings, prabusit in Alpii francezi

Anchetatorii au gasit cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings prabusit la 24 martie in Alpii francezi, a anuntat joi procurorul din Marsilia, citat de Le Parisien. A doua cutie neagra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )