Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci

Apple a prezent marti la Cupertino smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus care au ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar sunt si cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Compania spune ca e cea mai importanta lansare din istoria de sapte ani a iPhone-ului. In cele mai importante noua piete telefoanele se lanseaza in 19 septembrie, iar pana la final de an ajung in 115 piete. Noile iPhone dispun si de aplicatia Apple Pay prin care prin NFC poti face plati electronice prin simpla apropiere a telefonului de un terminal special, in magazine. continuă pe Hotnews

Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci, si primul ceas al companiei

Apple a prezent marti, la Cupertino, smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, fiind cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Totodata, compania a lansat primul Apple.

Record Guinness: Jennifer Lawrence, eroina dintr-un film de actiune cu cele mai mari incasari

Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial Guinness datorita personajului pe care l-a interpretat in franciza Jocurile foamei, actrita americana fiind desemnata eroina dintr-un film de actiune care a inregistrat cele mai mari incasari la nivel international.

Actrita Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial, devenind eroina dintr-un film de actiune cu cele mai mari incasari

Actrita Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial Guinness datorita personajului pe care l-a interpretat in franciza Jocurile foamei, fiind desemnata eroina dintr-un film de actiune care a inregistrat cele.

SONDAJ: Cele mai mari realizari ale lui Vladimir Putin

Vladimir Putin are o influenta mare atat asupra evenimentelor interne, cat si externe, sunt de parere cetatenii rusi care au participat la un sondaj realizat de Centrul rus Levada, in cadrul caruia au enumerat principalele realizari ale presedintelui Rusiei.

GALERIE FOTO: Cele mai furate 10 masini din SUA in 2013

Statele Unite ale Americii reprezinta una dintre cele mai mari piete de automobile din intreaga lume, dar in acelasi timp, americanii sunt si fruntasi in ceea ce priveste numarul anual de furturi de masini.

Cele mai spectaculoase constructii din lume: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

World Architecture Festival este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, cu participanti din peste 40 de tari. Anul acesta, festivalul va avea loc la Singapore, intre 1 si 3 octombrie. Aproape 300 de proiecte realizate in 2014 sunt.

VIDEO Cele mai reusite 3 parodii despre lansarea iPhone

Apple va lansa marti noul iPhone si se vorbeste de ecrane cu mult mai mari, lucru cerut de utilizatorii care privesc cu jind la terminalele cu Android. Desi lansarea are loc astazi, unii fani ai produsului asteptau in fata reprezentantei din New York, pregatiti cu scaune si saci de dormit, inca din 4 septembrie. Pe retelele de socializare au aparut parodii pe tema lansarii produselor Apple.

VIDEO Apple a prezentat ceasul inteligent Watch. Costa 349 de dolari in SUA si va fi disponibil la inceput de 2015

Apple a prezentat mult-asteptatul ceas inteligent, modelul urmand a fi disponibil de la inceput de 2015. Apple a gandit o interfata speciala pentru ceasul Watch si pentru a usura utilizarea a plasat o rotita pe lateral pentru a intra si naviga in aplicatii. Ceasul va costa 349 de dolari in SUA, ceea ce inseamna ca in Europa va fi peste 350 de euro. Ceasul functioneaza doar sincronizat cu un iPhone si vor fi disponibile doua versiuni cu marimi diferite ale ecranului.

Cele mai bune telefoane mobile care vor aparea in curand (partea II)

Despre faptul ca tehnologia evolueaza cu viteza luminii am mai discutat si o vom face si acum. Sigur vezi si tu cum apar tot mai multe gadget-uri pe zi ce trece si parca toate produsele pe care le folosim capata tot mai multe functii si sisteme, care mai de care mai moderne si mai sofisticate. Iar cum toate acestea avanseaza, fara sa ne dam seama cresc si nevoile si pretentiile noastre.

Constructii spectaculoase: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

World Architecture Festival este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, cu participanti din peste 40 de tari. Anul acesta, festivalul va avea loc la Singapore, intre 1 si 3 octombrie. Aproape 300 de proiecte realizate in 2014 sunt.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )