Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Apple a prezentat ceasul inteligent Watch. Costa 349 de dolari in SUA si va fi disponibil la inceput de 2015

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Apple a prezentat ceasul inteligent Watch. Costa 349 de dolari in SUA si va fi disponibil la inceput de 2015

Apple a prezentat mult-asteptatul ceas inteligent, modelul urmand a fi disponibil de la inceput de 2015. Apple a gandit o interfata speciala pentru ceasul Watch si pentru a usura utilizarea a plasat o rotita pe lateral pentru a intra si naviga in aplicatii. Ceasul va costa 349 de dolari in SUA, ceea ce inseamna ca in Europa va fi peste 350 de euro. Ceasul functioneaza doar sincronizat cu un iPhone si vor fi disponibile doua versiuni cu marimi diferite ale ecranului. continuă pe Hotnews

Apple in fata zilei marilor sperante - Ce efect pot avea lansarile de marti: noul iPhone si ceasul inteligent

Apple va lansa marti cu siguranta noul iPhone si se vorbeste de ecrane cu mult mai mari, lucru cerut de utilizatorii care privesc cu jind la terminalele cu Android. In plus, la evenimentul care se va tine deseara, sunt sanse mari sa se lanseze ceasul inteligent al Apple de la care se asteapta sa domine o categorie cu multe produse mediocre. Lansarile din aceasta seara reprezinta un test important pentru CEO-ul Tim Cook, presat sa arate ca Apple are puterea de a inova ca in vremea lui Steve Jobs.

VIDEO Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci

Apple a prezent marti la Cupertino smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus care au ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar sunt si cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Compania spune ca e cea mai importanta lansare din istoria de sapte ani a iPhone-ului. In cele mai importante noua piete telefoanele se lanseaza in 19 septembrie, iar pana la final de an ajung in 115 piete. Noile iPhone dispun si de aplicatia Apple Pay prin care prin NFC poti face plati electronice prin simpla apropiere a telefonului de un terminal special, in magazine.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )