Libnet.ro
UNICEF

21:30

Constructii spectaculoase: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Constructii spectaculoase: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

World Architecture Festival este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, cu participanti din peste 40 de tari. Anul acesta, festivalul va avea loc la Singapore, intre 1 si 3 octombrie. Aproape 300 de proiecte realizate in 2014 sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai spectaculoase constructii din lume: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

World Architecture Festival este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, cu participanti din peste 40 de tari. Anul acesta, festivalul va avea loc la Singapore, intre 1 si 3 octombrie. Aproape 300 de proiecte realizate in 2014 sunt.

FOTO. Zece dintre cele mai frumoase cladiri religioase

Cladirile religioase pot fi spectaculoase din orice punct de vedere odata ce treci mai departe de aspectele religioase ale acestora. Cladirile au in general o arhitectura uluitoare care te poate lasa fara cuvinte.

10 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din dulap

Noua stilista a lui Oprah, Kelly, explica faptul ca fiecare femeie ar trebui sa aiba in dulapul personal aceste 10 elemente clasice. Folosind aceste piese vestimentare foarte importate pentru a iti construi garderoba vei avea un dulap plin de tinute vestimentare complete care nu vor iesi niciodata din trend.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )