Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Argumentele procurorilor impotriva modificarilor propuse de Tudorel Toader la Legile justitiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Argumentele procurorilor impotriva modificarilor propuse de Tudorel Toader la Legile justitiei

Scandalul iscat de proiectul privind legile justitiei se adanceste dupa cesefii Parchetelor printre care si sefa DNA, dar si seful DIICOT au respins proiectul, considerand ca ar afecta independenta justitiei. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat cu ironie reactia magistratilor. continuă pe Adevărul

Argumentele procurorilor impotriva modificarilor propuse de Tudorel Toader la Legile justitiei VIDEO

Scandalul iscat de proiectul privind legile justitiei se adanceste dupa cesefii Parchetelor printre care si sefa DNA, dar si seful DIICOT au respins proiectul, considerand ca ar afecta independenta justitiei. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat cu ironie reactia magistratilor.

Argumentele procurorilor impotriva modificarilor propuse de Tudorel Toader la Legile justitiei

Scandalul iscat de proiectul privind legile justitiei se adanceste dupa cesefii Parchetelor printre care si sefa DNA, dar si seful DIICOT au respins proiectul, considerand ca ar afecta independenta justitiei. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat cu ironie reactia magistratilor.

SUA, ingrijorate de modificarile legilor Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader

Ambasada SUA la Bucuresti ridica semne de intrebare privind modificarile propuse de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Legile Justitiei. Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar, se arata intr-un comunicat al Ambasadei.

Liga Studentilor critica propunerile ministrului Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei si tacerea suspecta a profesorilor de drept. Studentii il invita pe Toader la dezbateri

Liga Studentilor LS IASI) critica propunerile lansate de ministrul Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei, invocand, intr-un comunicat, atingerile care sunt aduse independentei justitiei si statului de drept si ii solicita acestuia sa participe personal la dezbaterile care vor fi organizate de catre studentii juristi in cadrul facultatilor de drept din tara, dar si sa amane trimiterea proiectului de modificare spre avizare pana la finalul dezbaterilor.

Tudorel Toader: In cel mult doua saptamani vom prezenta masurile pe care le vom lua pentru indeplinirea cerintelor CEDO privind conditiile din inchisori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca in cel mult doua saptamani va prezenta masurile pe care ministerul le va lua pentru indeplinirea cerintelor impuse de CEDO referitoare la conditiile din inchisori, potrivit News. ro. Ministrul Justitiei spune ca, printre altele, urmeaza sa fie construite doua noi penitenciare, iar cele existente ar urma sa fie extinse si modernizate.

Lovitura pentru Tudorel Toader. Procurorii DNA resping modificarile aduse legilor justitiei

Procurorii DNA au respins mai multe modificari aduse legilor justitiei, asa cum au fost ele prezentate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Potrivit unui comunicat oficial al Directiei Nationale Anticoruptie,.

Lovitura pentru Tudorel Toader. Procurorii DNA resping modificarile aduse legilor Justitiei

Procurorii DNA au respinsmajoritatea propunerilor de modificare a legilor Justitiei, asa cum au fost ele prezentate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Potrivit unui comunicat oficial al Directiei.

Tudorel Toader si Augustin Lazar anunta ca au convenit sa aiba in perioada urmatoare o intalnire cu parlamentarii din Comisia de ancheta privind alegerile

Ministrul Justitiei Tudorel Toader si procurorul general Augustin Lazar anunta luni seara, intr-un comunicat comun, ca au stabilit ca in perioada urmatoare sa aiba loc o intalnire cu parlamentarii din Comisia speciala de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, la care vor fi invitati si membri ai CSM.

UNJR ii cere ministrului Tudorel Toader un calendar pentru dezbaterea legilor justitiei: Exista si propuneri care vor avea efecte contrare celor dorite

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania condusa de Dana Garbovan ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa comunice public data pana la care se pot trimite comentarii cu privire la propunerile de modificare a legilor justitiei.

UNJR solicita ministrului Tudorel Toader stabilirea unui calendar pentru dezbaterea legilor justitiei

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) a trimis astazi o scrisoare ministrului justitiei Tudorel Toader prin care i-a solicitat sa comunice public data pana la care se pot trimite comentarii cu privire la propunerile pe care le-a facut de modificare a legilor justitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )