Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Arhiepiscopia Tomisului, in contradictie cu BOR, dupa ce iPS Teodosie a impartasit mai multi copii: Nu a putut sa-i raneasca sufleteste, indepartandu-i de la Sf. Potir BOR: Ostentatia nu onoreaza pe nimeni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Arhiepiscopia Tomisului, in contradictie cu BOR, dupa ce iPS Teodosie a impartasit mai multi copii: Nu a putut sa-i raneasca sufleteste, indepartandu-i de la Sf. Potir BOR: Ostentatia nu onoreaza pe nimeni

Arhiepiscopia Tomisului a reactionat sambata precizand ca iPS Teodosie nu ar fi incalcat nici o lege sau canon bisericesc, care ar interzice actualmente impartasania. IPS Teodosie nu a putut sa-i raneasca sufleteste, indepartandu-i de la Sf. Potir. , sustine Eugen Tanasescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului intr-un mesaj pe Facebook, adaugand ca Biserica nu este unitate de alimentatie publica. iPS Teodosie a impartasit sambata mai multi copii in ciuda restrictiilor anuntate de autoritati si de Sfantul Sinod. UPDATE 20:15) Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat sambata pentru News. ro ca ostentatia cu care s-a procedat, dupa ce s-au facut publice aceste indrumari, nu onoreaza pe nimeni informeaza Libertatea. continuă pe Hotnews

VIDEO Moment ciudat in timpul slujbei oficiate de IPS Teodosie: o femeie s-a invartit in jurul arhiepiscopului

Momentul neobisnuit a avut loc in timpul Liturghiei Sf. Ioan Gura de Aur, oficiata de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Catedrala Arhiepiscopala Sf. Apostoli Petru si Pavel din Constanta.

Razboiul declaratiilor in BOR, dupa ce iPS Teodosie a impartasit copii cu aceeasi lingurita

Arhiepiscopia Tomisului transmite ca fiecare ierarh are autonomie dupa ce presa a semnalat ca iPS Teodosie a impartasit mai multi copii cu aceeasi lingurita, la slujba organizata sambata, iar BOR a reactionat dur spunand ca ostentantia cu care s-a procedat nu onoreaza pe nimeni.

CORONAVIRUS |Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a impartasit credinciosii cu aceeasi lingurita si din acelasi potir. Reactia Patriarhiei Romane Cum explica situatia Arhiepiscopia Tomisului (VIDEO)

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a impartasit, sambata, pe treptele din fata Catedralei Sf. Petru si Pavel din Constanta, mai multi copii cu aceeasi lingurata si din acelasi potir, ceea ce.

Reactia lui iPS Teodosie, dupa ce a impartasit copii cu aceeasi lingurita: Este lucrarea lui Hristos

Arhiepiscopia Tomisului a reactionat printr-un comunicat de presa, dupa ce, astazi, iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost filmat in timp ce impartasea copii cu aceaasi lingurita, in ciuda restrictiilor impuse.

Copii impartasiti la Constanta, cu aceeasi lingurita, de catre Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost filmat, sambata, in timp ce impartasea mai multi copii.

Copii impartasiti cu aceeasi lingurita de iPS Teodosie, in ciuda restrictiilor impuse

In ciuda restrictiilor impuse si al anuntului facut chiar de Biserica Ortodoxa Romani cu privire la Sfanta impartasanie, iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a impartasit, astazi, mai multi copii, cu aceeasi lingurita.

iPS Teodosie, dupa incidentul cu enoriasa la slujba: Femeie tulbure la minte. Mi-a fost tare mila de ea

IPS Teodosie a avut o prima reactie in cauzl incidentului cu enoriasa care s-a invartit la slujba de vineri dimineata. Prelatul a marturisit ca femeia nu era constienta de ceea ce face. De asemenea, Teodosie sustine ca i-a fost foarte mila de ea.

iPS Teodosie sfideaza recomandarile Institutului de Sanatate Publica. Copii impartasiti cu aceeasi lingurita

IPS Teodosie apare din nou in prim-plan, de data aceasta dupa ce a impartasit mai multi copii cu aceeasi lingurita, cei mici fiind stersi la gura cu acelasi prosop.

Arhiepiscopia Tomisului, despre gestul iPS Teodosie: Fiecare ierarh, in eparhia sa, are o anumita autonomie

Patriarhia Romana a declarat ca gestul lui Teodosie nu reprezinta un pericol, dar ostentatia cu care e facut nu onoreaza pe nimeni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )