Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Armenia - Romania 0-5/ Prima victorie a lui Christoph Daum la nationala Romaniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Armenia - Romania 0-5/ Prima victorie a lui Christoph Daum la nationala Romaniei

Romania s-a impus fara emotii in fata Armeniei, la Erevan, scor 5-0, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Malakyan le-a facut misiunea mai usoara tricolorilor, dupa ce in minutul 3 al partidei a comis hent pe linia portii si a fost eliminat. Este prima victorie a selectionerului Christoph Daum pe banca nationalei si prima victorie a Romaniei in Grupa E. continuă pe Hotnews

CM 2018, preliminarii: Armenia vs Romania (de la ora 19:00)

Dupa remiza cu Muntenegru 1-1) la primul meci oficial sub comanda lui Christoph Daum, echipa nationala de fotbal a Romaniei se va confrunta cu reprezentativa Armeniei pentru prima victorie in preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Disputa dintre cele doua echipe se va desfasura la Erevan, de la ora 19:00, si va fi in direct pe TVR si LiveText pe HotNews. ro.

Ce s-a intamplat in minutul 3 al meciului Armenia - Romania. Faza care a transat jocul

Romania a debutat excelent meciul cu Armenia si a deschis scorul in minutul 3, in urma unuipenalty. Romania invinge categoric Armenia 5-0. Urmeaza Kazahstan Dupa un corner.

Meciul Armenia-Romania arbitrat de un rus

Partida dintre Armenia si Romania din preliminariiile Cupei Mondiale 2018, va fi arbitrata de o brigada din Rusia, a anuntat FIFA.

Armenia Romania, azi, ora 19.00: daca vrem la Mondial, trebuie sa invingem la Erevan! Un titular s-a accidentat

Dupa startul esuat in preliminariile pentru Cupa Mondiala, nationala Romaniei trebuie sa bata Armenia si Kazahstanul pentru a nu-si compromite din start calificarea la turneul final din 2018. Meciurile se joaca de la ora 19. 00, in direct pe TVR 1.

Trei puncte pretioase. Prima victorie a Romaniei spre Rusia

Tricolorii au obtinut prima lor victorie sub comanda selectionerului german Christoph Daum, dupa un debut cu stangul in campania pentru Rusia 2018, 1-1 acasa cu Muntenegru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )