Libnet.ro
UNICEF

18:31

VIDEO Atacul armat din Ohio: in mai putin de un minut, atacatorul a ucis 9 persoane, printre care si sora sa Cine este acesta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atacul armat din Ohio: in mai putin de un minut, atacatorul a ucis 9 persoane, printre care si sora sa Cine este acesta

Un individ imbracat cu vesta de protectie a deschis focul, in noaptea de sambata spre duminica, in orasul american Dayton, statul Ohio, omorand 9 persoane, printre care si pe sora sa, scrie Reuters. Alte 27 de persoane au fost ranite. continuă pe Hotnews

Cel putin 20 de morti si 26 de raniti in atacul armat din El Paso, Texas. Atacatorul a fost prins VIDEO

Un tanar de 21 de ani a deschis focul sambata in zona hypermarketului Walmart din El Paso Texas), frecventat de comunitatea hispanica, ucigand 20 de persoane si ranind alte 26 inainte de a fi arestat,.

VIDEO SUA: 20 de morti si 26 de raniti in atacul armat din El Paso Atacatorul denunta o invazie hispanica a Texas-ului

Un tanar de 21 de ani a deschis focul sambata in zona hypermarketului Walmart din El Paso Texas), frecventat de comunitatea hispanica. inainte de a fi arestat, el a ucis 20 de persoane si a ranit alte 26, scrie Agerpres, citand AFP.

20 de morti si 26 de raniti, in atacul armat din SUA

Un tanar de 21 de ani a deschis focul sambata in zona hypermarketului Walmart din El Paso Texas), f.

Atac armat in Ohio: Cel putin 10 morti, inclusiv atacatorul

Noua persoane au fost ucise intr-un schimb de focuri in Dayton, Ohio nord-vestul Statelor Unite), a anuntat politia, in aceasta dimineata, transmit AFP, Reuters si EFE.

Atac armat in Ohio. Cel putin 10 morti

Zece persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise intr-un schimb de focuri in orasul Dayton, statul .

UPDATE inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas. Cel putin 9 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton, din statul american Ohio, transmite BBC. UPDATE 15:25: Bilantul persoanelor.

inca un atac armat in Statele Unite, la mai putin de 24 de ore de la cel din Texas

Cel putin noua persoane au fost ucise si alte 16 au fost ranite intr-un nou atac armat ce a avut loc in orasul Dayton din statul american Ohio, transmite BBC. Potrivit primelor informatii, atacatorul ar fi.

Aplicatii mai putin cunoscute, dar care pot fi de ajutor in timpul calatoriilor

Prin intermediul aplicatiilor de ride sharing, de rezervari de zboruri, hoteluri sau masini, planificarea unei vacante devine mai simpla si mai usoara. Daca unele dintre acestea au devenit arhicunoscute si sunt folosite de milioane de calatori din intreaga lume, exista si aplicatii, mai putin populare, inca, dar care pot fi de ajutor in organizarea calatoriilor.

PENTRU PRIMA OARA IN SAPTE ANI Contributia vanzarilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scazut la mai putin de jumatate

Contributia vanzarilor de telefoane iPhone la veniturile trimestriale ale Apple a scazut la mai putin de jumatate pentru prima oara in ultimii sapte ani, dar directorul general Tim Cook a descris aceasta schimbare drept un succes al diversificarii de la un produs unic si a anticipat rezultate pentru asteptarile Wall Street. Actiunile Apple au crescut marti cu 4,25% in urma informatiilor, transmite Reuters, potrivit News. ro.

VIDEO Nou atac armat in SUA, la cateva ore dupa masacrul din Texas: Noua persoane au fost ucise si cateva ranite in Dayton. Atacatorul, impuscat mortal de politisti- UPDATE

Un atac armat a avut loc langa un bar, in orasul Dayton, din statul Ohio, noua persoane fiind ucise si alte cateva ranite, potrivit cotidianului Dayton Daily News. De asemenea, potrivit politiei, atacatorul a fost si el impuscat mortal. Incidentul s-a petrecut la cateva ore distanta de atacul din Texas, in urma caruia nu mai putin de 20 de persoane si-au pierdut viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )