Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO ATP Sofia: Jannik Sinner si Vasek Pospisil se vor duela pentru titlu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Sofia: Jannik Sinner si Vasek Pospisil se vor duela pentru titlu

Italianul Jannik Sinner si canadianul Vasek Pospisil s-au calificat, vineri, in finala turneului ATP de la Sofia, dupa ce au trecut de Adrian Mannarino, respectiv Richard Gasquet. continuă pe Hotnews

ATP Sofia: Adrian Mannarino, Jannik Sinner, Vasek Pospisil si Richard Gasquet, in semifinale

Adrian Mannarino a ramas singurul cap de serie aflat in cursa pentru titlul de la Sofia. Francezul favorit 5) l-a invins pe Radu Albot si se va duela pentru un loc in marea finala cu italianul Jannik Sinner. in cealalta semifinala a competitiei din Bulgaria, canadianul Vasek Pospisil il va intalni pe francezul Richard Gasquet.

VIDEO ATP Sofia: Felix Auger-Aliassime, invins in doua seturi de Salvatore Caruso Programul sferturilor

Italianul Salvatore Caruso 82 ATP) s-a calificat in sferturile competitiei de la Sofia, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-4, pe canadianul Felix Auger-Aliassime, cap de serie nr. in aceeasi etapa au mai ajuns Alex De Minaur favorit 3), Adrian Mannarino 5) si John Millman 6), dar si promitatorul Jannik Sinner.

ATP Sofia: Marin Cilic, invins categoric de locul 399 ATP (Rezultatele zilei)

Surpriza zilei de tenis de la Sofia a fost produsa de Jonas Forejtek. Sportivul clasat pe locul 399 mondial a reusit sa il invinga, in primul tur, pe croatul Marin Cilic cap de serie nr. 8), scor 6-3, 6-2. Dintre favoriti, Adrian Mannarino 5) s-a calificat in turul secund, in timp ce Nikoloz Basilashvili 7) a parasit competitia.

ATP Sofia: Radu Albot l-a invins pe Denis Shapovalov, principalul favorit al competitiei (Rezultatele zilei)

Moldoveanul Radu Albot 93 ATP) a reusit surpriza zilei la Sofia si s-a calificat in sferturi, dupa ce l-a invins pe canadianul Denis Shapovalov, principalul favorit. in turul secund al competitiei s-a oprit si Jan-Lennard Struff, cap de serie nr.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )