Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO ATP Sofia: Felix Auger-Aliassime, invins in doua seturi de Salvatore Caruso Programul sferturilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Sofia: Felix Auger-Aliassime, invins in doua seturi de Salvatore Caruso Programul sferturilor

Italianul Salvatore Caruso 82 ATP) s-a calificat in sferturile competitiei de la Sofia, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-4, pe canadianul Felix Auger-Aliassime, cap de serie nr. in aceeasi etapa au mai ajuns Alex De Minaur favorit 3), Adrian Mannarino 5) si John Millman 6), dar si promitatorul Jannik Sinner. continuă pe Hotnews

ATP Sofia: Marin Cilic, invins categoric de locul 399 ATP (Rezultatele zilei)

Surpriza zilei de tenis de la Sofia a fost produsa de Jonas Forejtek. Sportivul clasat pe locul 399 mondial a reusit sa il invinga, in primul tur, pe croatul Marin Cilic cap de serie nr. 8), scor 6-3, 6-2. Dintre favoriti, Adrian Mannarino 5) s-a calificat in turul secund, in timp ce Nikoloz Basilashvili 7) a parasit competitia.

ATP Sofia: Radu Albot l-a invins pe Denis Shapovalov, principalul favorit al competitiei (Rezultatele zilei)

Moldoveanul Radu Albot 93 ATP) a reusit surpriza zilei la Sofia si s-a calificat in sferturi, dupa ce l-a invins pe canadianul Denis Shapovalov, principalul favorit. in turul secund al competitiei s-a oprit si Jan-Lennard Struff, cap de serie nr.

ATP Sofia: Adrian Mannarino, Jannik Sinner, Vasek Pospisil si Richard Gasquet, in semifinale

Adrian Mannarino a ramas singurul cap de serie aflat in cursa pentru titlul de la Sofia. Francezul favorit 5) l-a invins pe Radu Albot si se va duela pentru un loc in marea finala cu italianul Jannik Sinner. in cealalta semifinala a competitiei din Bulgaria, canadianul Vasek Pospisil il va intalni pe francezul Richard Gasquet.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )